Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 43 / 0
Moim zdaniem UR144 - ma najbardziej zbliżony profil działania.
Reszta kanna jest już bardziej euforyczno-dysocjacyjna.
ur przynajmniej nie pokara za bardzo, do tego sprawdzony już
przez lata a nie to co te nowe karboksamidowe wynalazki ;)

Jeśli chcesz czerpać czystą przyjemność z kanna, bez
żadnych krzywych faz typu tachykardia, skurcz żołądka, wymioty itp,
nie mówiąc już o paranojach, finalnie depresji to jedyne
co możesz spróbować to właśnie UR144, AKB48, ew. AB-PINACA.
  • 6 / / 0
Siema:) jestem tu nowy ale troche juz przećpałem:) moje pytanie jest nastepujace...Kupiłem sobie 50g podkładu fake haszyku i niewiem jaka Kanne kupic zeby jak upierdalalo w miare,smiechawka gastro itp ale zeby nie bylo ostrej tachykardii i paranoi czy jakis psychodelicznych jazd:)
oraz ile gramów wrzucic tej kanny do 50g:) z gory dzieki za pomoc :finger:
  • 992 / 17 / 0
5FAKB48 powinno Cię zadowolić. Trzeba do fejk haszu sypnąć no... przynajmniej 2.5g najlepiej 3g, ja bym jebnął 4g. Upierdala fajnie, śmiechawa, gastro i jest fajnie. W ogóle dobre kanna. Potem oczywiście zachęcam to poznawania innych kanna, jest tu sporo tematów... Na pewno coś dla siebie znajdziesz.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 99 / / 0
na 60g podkladu, polecam 2g ur-144+ 2g akb48+ 0,5g bb-22.
imo najblizszy mix oryginałowi, do tego jak jeszcze gdzies znajdziesz sts-135(0,5), to mix kozak, szczury nieswiadomie przyjmujac taka mieszanke, cieszyły sie ze wkoncu maja jakis nie-syneteyk :D
a i jak nie lubisz zamułki takiej indicowej, to mozesz wymienic akb48, na ab-pinace, tylko mozesz dac nieco mniej niz 2g, bo jest duzo mocniejsza od akb48.

a jezeli mix ma byc po taniosci, to ur-144+bb22. 3:1 na 50g.(dawki raczej dla malej lub zerowej tolerki). nidgy po tych kanna nie doznalem zadnej tachykardii, paranoji itd. po ab-pinace, przy lekiej karze troche mnie zmiotło, ale reszta to moim zdaniem malo toksyczne kanna i ciezko sie przekarac, chyba ze ktos lubi, to kazdym kanna da rade sie przekarac :D
Grentoo pisze:
5FAKB48 powinno Cię zadowolić. .
mialem kidys fejkhaka 1;15 5f-akb48+ mam2201. i ten mix strasznie mnie zraził do 5f i juz nigdy nie probowalem, duzo szczurów zareagowało wymiotami, chwilowa utrata swiadoomosci nawet, osoby z zerową tolerką, czy dawka była za duzo, czy to przez mam2201?
  • 992 / 17 / 0
Srooooga dawka dlatego. Ja ostatnio to tak ze 3h spędziłem leżać w rzygach po 5fakb48 co nie zmienia faktu, że w normalnej ilości jest spoko. MAM2201 w sumie... mi się podobał bardzo, taka mocna indica. Jest mocny i wydajny, cziluje i jest nawet spoko. Ale klepie krótko więc dyskwalifikacja. W sumie dla mnie jedynym kanna które jest szatanem to 5fpb22 i zdania nie zmienie. Bo fazą to tego nie nazwe, symulator schizofreeeni.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 6 / / 0
Dzieki wielkie:) chyba jednak skusze sie na te 3,5 g 5f AKB48 na 50 g podkładu pod fake#:)
jak rozgrzeje podklad w mikrofali i wpierdole w takie elektryczny młynek do cukru pudru to zmieli mi to idealnie? zebym mógł dokladnie kanne zmieszac?
  • 99 / / 0
mozesz rozdrobnic materiał przed wrzuceniem do mikrofali,podgrzac i wrzucic kanna, troche pougniatac jak ciasto i przynajmniej ja nigdy nie mialem problemu ze zle rozprowadzonym kanna, robiac tak duzo wieksze ilosci. jak najpierw podgrzejesz i wjebiesz do młyna, to mysle ze bardzo Ci sie obklei i pozniej bedziesz mial skrobanke dodatkowo :D
  • 6 / / 0
To polecie najlepszy mix kanna jaki moze byc:) Oczywiscie taki zeby najbardziej przypominiał dobry haszyk i zeby nie był paranoi i psychodeli:) na ok. 60g podkładu fake haszu:)
  • 38 / / 0
Hm, bardziej zbliżone ziołowemu oryginałowi będzie 1g 5f-akb48 + 1g bb-22 czy raczej 1g ur-144 + 1g BB-22? Na 30g

No i ile te 2 koktajle będą człowieka bez lub z względnie słabą tolerką trzymać? Staram się wyczarować w miarę bakopodobny miks, ktory by trzymał długo i jedna - dwie chmury byłyby wystarczające. Żeby nie smalić całej rury... oszczędzajmy swoje płuca. ;)
Masz dość bycia singlem? Zostań humbuckerem.
  • 99 / / 0
ja palilem tylko 5F-AKB48 z mam2201 1;15 fejkhak, i chyba przez taka sroga dawke, niecierpie tego 5fakb48, jak dla mnie wgl haj po tym nie bylo podbny w zadnym stopniu do mj.
jak dla mnie na razie, dalej faworytem jest UR-144, bb22 samego nie lubie, dosyc nudny kanna, zamula i tyle i dodaje tylko male ilosci do mixu w celu przedluzenia fazy,w mixach jest bardzo spoko, oddzielnei jak dla mnie to kapa.
na 60g idealnie siądzie imo mix 2g:2g:1g ur144:AKB48+bb22, jest to moj najlepszy mix jak dotąd

moje top mixy na mj-podbny haj, pojedynczo zadny kanna chyba nigdy nie bedzie przypominał naturala, za to w mixach czemu nie :D
1. 2:2:1 ur144:AKB48+bb22
2. 1:1 UR-144+bb22
3. 1:1 AB-PINACA + STS-135
3. 1:1:1 STS-135+AB-FUBINACA+bb22
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.