Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Mam pytanie czy u was też pojawiała się taka agresja w ciągu na GBL ? np. jak poszedłem do pracy to tak mnie wszystko denerwowało że kilka razy myślalem że wybuchnę co raczej nie służyło współpracy z innymi ludzi bo myślałem że ich pozabijam w pewnych momentach...
  • 934 / 12 / 0
krakpara pisze:

Tak jak pisałem na początki był to dodatek do piwa lub zmieszany z pepsi. Ohyda, ale czego się nie robi dla przyjemności :) Kiedyś (4 lata temu) na imprezie zauważyłem że znajomy zamiast pić to cholerstwo ładuje sobie per rectum (p.r) (czyli dla w tyłek). Podpytałem się go o proporcje i dlaczego tak robi. Proporcja 1 - 1,2 mln plus 3 ml. wody. A robił to bo miał problemy z żołądkiem i nie mógł go pić.

No i sam spróbowałem. No i szok. Skończyły się mdłości, wymioty przy przedawkowaniu a sama przyjemność z samego seksu jeszcze większa. Plusem tej metody jest to że łatwiej na coś takiego namówić kobietę bo co to za przyjemność pić takie gówno.

Czy dużo osób stosuje taką metodę (pewnie większość się nie przyzna bo mało męska :) ) ? Czy taka metoda jest mniej szkodliwa i jakie ma minusy dla zdrowia (zdiagnozowane).

ps. plusem tej metody jest to że nie czuje się się smaku i zapachu szczególnie przy obecnych sortach (tej prze...bany zapach czuć tylko przy samym przygotowaniu.
No nie spodziewałem się że cośmnie jeszcze zaskoczy w tym temacie, a tu proszę niespodzianka .Nie widzęza bardzo żadnego plusa tej cudownej metody.. Mdlić mnie nic nigdy nie mdliło po G, żołądek pracował nawet lepiej jak piłem (znikał refliuks i zgaga), co do smaku to generalnie robiąc sobie strzał w usta eliminuje sie niemal do zera smak i szanse na poczucie smaku. Jak dla mnie żaden z argumentów nie przemawia za tym żebym co 2h miał sobie cos w dupe ładować i gdzie to robić, kolejna rzecz rozrobienie 1:3 wg mnie nie jest obojętnym płynem, spróbuj wypićte 1,2 wlame do do 2ml, ale twoja dupa twoja spawa, każdy może robić ze swoją na co ma ochoę :-P
  • 401 / / 0
krakpara pisze:
Plusem tej metody jest to że łatwiej na coś takiego namówić kobietę bo co to za przyjemność pić takie gówno.
No nie wiem :moody: Ja tam wolę sobie polewać, i tak smaczniejsze to od schłodzonej wódzi. Zresztą jak się ma dobry sort to jedyny posmak jaki pozostaje to lekko słone gielowe coś...

Ludziki, proszę rzućcie okiem: http://hyperreal.info/talk/post1535300.html#p1535300 Półtora roku ciągu, butli coraz bardziej ubywa, więc padła decyzja na detoks. Teraz byl moment kulminacyjny - przez tydzień spalam co noc zaledwie po godzince - przerobilam wtedy 0,5 pente i 0,5 ep. bo SESJA i skrypty takie dluuugie. Gwiezdnie, uwierzcie :moody:
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 7 / 0
freerider999 pisze:
Mam pytanie czy u was też pojawiała się taka agresja w ciągu na gbl ? np. jak poszedłem do pracy to tak mnie wszystko denerwowało że kilka razy myślalem że wybuchnę co raczej nie służyło współpracy z innymi ludzi bo myślałem że ich pozabijam w pewnych momentach...

Agrecha to sie u mnie pojawiała jak byłem na tyle czymś zajęty że przegapiłem czas nastepnego polania. Potem look na zegarek a tam 3h bez g %-D Ale to i tak bardzo rzadko.
Na samym działaniu to chyba niemożliwe. No chyba że mało jadłeś i jesteś konkretnie wypłukany z minerałów.
  • 934 / 12 / 0
kec to chyba za mał owypiłęśjak Ci się agresja nigdy nie udzielałą ju żpodczas bycia pod wpływem. Czasami jest to kurewsko nieracjonalne uczucie (szczedgólnie jesłi się należy do osób które na codzień raczej nie przeją takich skłoności). pojawiające się nie wiadomo skad i dlaczego. Po odstawiewniu jeszcze sporo czasu mozna zaobserwowaćpojawianie takich zachowań.
  • 1205 / 10 / 0
@freerider: W ciągach wszystko jest możliwe - począwszy od stanów depresyjnych, poprzez paranoje, stany lękowe na agresji skończywszy.

W moim przypadku występowało wszystko. W małych ilościach depresanty powinny koić nerwy, jednak w ciągu sytuacja diametralnie się zmienia i tak jak w przypadku giebla dopamina robi swoje.
  • 1934 / 108 / 0
fakt mi ostatnio po gblu tez agresja a raczej irytacja i rozdraznienie sie mocno wkreca ale... po co wtedy to pic ? bo ja od kiedy dostaje takich "skutkow ubocznych" to GBL/GHB tak naprawde przestal na mnie dzialac po za zmuleniem taka swoista dezorientacja w sensie cos jak dusznosci i ta irytacja i zlosc... w wiekszych dawkach tylko mega mul i sen nic a nic z pozytywnych efektow dla tego sie dziwie po co wy - ludzie w ciagach - dalej go pijecie ? na was nie dziala tak jak na mnie ? czy wy poprostu stosujecie go jako podklad pod stymulanty ?
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 125 / / 0
Wpadł mi ręce ostatnio sorcik zza zachodniej granicy, chciałbym sprawdzić jaki z tego wyjdzie nG ale nie mam możliwości i czasu ogarnięcia tego u siebie na chacie, miałby ktoś chęć sprawdzić to? Działanie zbliżone do gbac'a, nie zamula, czyści od 1,5ml w górę, zapach intensywniejszy, typowo gieblowy, żadne masełko jak ostatnie sorty, zapachowo przypomina giebla z przed roku
  • 91 / 1 / 0
Jak wygląda reakcja na nG tego jebiącego sortu? Da radę, czy lepiej nie? Jakieś uwagi, porady, itp. ;)
  • 100 / 7 / 0
klejofas pisze:
kec to chyba za mał owypiłęśjak Ci się agresja nigdy nie udzielałą ju żpodczas bycia pod wpływem. Czasami jest to kurewsko nieracjonalne uczucie (szczedgólnie jesłi się należy do osób które na codzień raczej nie przeją takich skłoności). pojawiające się nie wiadomo skad i dlaczego. Po odstawiewniu jeszcze sporo czasu mozna zaobserwowaćpojawianie takich zachowań.
Za to właśnie ceniłem zawsze G. Brak agresji nawet w ciągu. W przeciwieństwie do alko. No właśnie, ale może za mało wypijałem ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.