Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Z 5-/6-APB, 5-MAPB i MDMA mam dosc duze doswiadczenie i dawki po 150-200mg byly grane i efekty mi sie podobaly. Jesli mialbym ulozyc je w kolejnosci od najepszej do najgorszej to wygladaloby to nastepujaco: MDMA>5-MAPB>6-APB>(dlugo nic)>5-APB.
Czy w takim razie warto inwestowac w te substancje czy odpuscic ja sobie w ogole? Po przeczytaniu calego watku mam nieco mieszane uczucia. Podoba mi sie dlugi czas dzialania 5-API, do tego S&S wydaje mi sie byc sprzyjajace i 'tworzace faze' - impreza w ulubionym klubie, gdzie znam wiekszosc stalych bywalcow, do tego szybka muzyka - rozne rodzaje i podgatunki elektronicznego hardcoru. Celuje w dawke 150mg oralnie.
co do stymulanta. zadnego. No nie pwoiesz, ze Cie 5-API usypia? Zajebiscie stymuluje.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Pytam kogoś doświadczonego z sortem 5-API od polskiego vendora, bo przeczytałem cały temat i jest jeden wielki burdel z tym dawkowaniem. Jedni piszą, że 30mg, inni 75mg, jeszcze inni 100mg na 150mg kończąc. :-/
Zaznaczam, że nie chcę dorzucać. Nie musi być mocno, ale chciałbym poznać ten związek jak najlepiej przy pierwszym podejściu.
Dodam, że satysfakcjonującą dawką beżowego 6-APB jest dla mnie około 125-140mg, a dla dziewczyny 110-125mg. Wtedy jest w sam raz - nie za słabo, mogłoby być mocniej, tylko po co? ;-)
Wawoj pisze:Szwedami nikt sie nie przejmuje, oni generalnie maja problem z systemem miar i czesto myla setke z gramem.
Tutaj jest bardzo dokładny raport o zagrożeniach związanych z tą substancją, włącznie z ilością
substancji znalezioną w krwi denatów:
http://register.consilium.europa.eu/doc ... 013%20INIT
Niestety nie do końca wiem jak te dane interpretować. Zauważyłem jednak, że kilka osób próbowało się ratować benzodiazepinami. 5-API jest iMAO, więc to pewnie też miało wpływ na śmiertelny finał niektórych miksów.
Jest mnóstwo substancji o dużo niższym dawkowaniu i nie zdarzało się tyle raportów o ich śmiertelnym przedawkowaniu.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.