Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 190 / 2 / 0
Z jakim stymulantem najlepiej zmixowac 5-API i w jakich proporcjach? Czy 'stara dobra' amfetamina sie nada? Jesli RC to jakie?

Z 5-/6-APB, 5-MAPB i MDMA mam dosc duze doswiadczenie i dawki po 150-200mg byly grane i efekty mi sie podobaly. Jesli mialbym ulozyc je w kolejnosci od najepszej do najgorszej to wygladaloby to nastepujaco: MDMA>5-MAPB>6-APB>(dlugo nic)>5-APB.

Czy w takim razie warto inwestowac w te substancje czy odpuscic ja sobie w ogole? Po przeczytaniu calego watku mam nieco mieszane uczucia. Podoba mi sie dlugi czas dzialania 5-API, do tego S&S wydaje mi sie byc sprzyjajace i 'tworzace faze' - impreza w ulubionym klubie, gdzie znam wiekszosc stalych bywalcow, do tego szybka muzyka - rozne rodzaje i podgatunki elektronicznego hardcoru. Celuje w dawke 150mg oralnie.
  • 3206 / 176 / 0
Duża dawka, ja poza większa iloscia skutkow ubocznych nie czulem nic wiecej po 150mg w porownaniu do setki.

co do stymulanta. zadnego. No nie pwoiesz, ze Cie 5-API usypia? Zajebiscie stymuluje.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 19 / 0
@disko - patrząc na twój ranking substancji, myślę, że 5-API może nie trafić w twój gust, bo działa raczej subtelnie i delikatnie. Z drugiej strony - nie zaszkodzi przecież raz spróbować. Ze stymulantami broń boże nie miksuj, api bardzo stymuluje. Dawka max 100mg, nic więcej się z tej substancji nie wyciśnie.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 3 / / 0
palił ktoś z Was 5-API? Kiedys czytalem gdzies (nie pamietam gdzie) ze male dawki (30mg) dzialają jak duze dawki (ok100mg) sniffem.
  • 268 / 5 / 0
Dziś przyjąłem ok. 110mg sniffem podzielone na 3 mniejsze porcję. Przy pierwszej lekki kaszel ale całkiem znośny, reszta gładko, przy skali 0-5 daje 2 . 3 dni temu brałem ok.70mg oral i wejście dość senne, praktycznie zapisałem ale po jakimś czasie naprawdę lekka i przyjemna fazka właśnie do pogadania i muzyczka dobrze wchodzi. Wczoraj 2mg 25i-nbome. Wracając do dzisiejszej aplikacji, jest lżej niż 3 dni temu ale nadal nienachalna stymulacja, chęć rozmowy, ciepełko ale przy wyjściu na dwór zimno zbija. Wypiłem do tego 3 browary w planie jeszcze 3 ale nie czuć ich jakoś znacząco.
  • 1628 / 196 / 0
70mg starczyłoby dla kobiety 50-55kg i 85mg dla faceta 75kg na pierwszy raz? Czy śmiało celować w 80mg + 100mg?

Pytam kogoś doświadczonego z sortem 5-API od polskiego vendora, bo przeczytałem cały temat i jest jeden wielki burdel z tym dawkowaniem. Jedni piszą, że 30mg, inni 75mg, jeszcze inni 100mg na 150mg kończąc. :-/

Zaznaczam, że nie chcę dorzucać. Nie musi być mocno, ale chciałbym poznać ten związek jak najlepiej przy pierwszym podejściu.

Dodam, że satysfakcjonującą dawką beżowego 6-APB jest dla mnie około 125-140mg, a dla dziewczyny 110-125mg. Wtedy jest w sam raz - nie za słabo, mogłoby być mocniej, tylko po co? ;-)
  • 268 / 5 / 0
Ja te 110 brałem pierwszy raz i było całkiem ok i nie sugeruj się dawkowaniem apb, bo api działa dużo subtelniej. Spróbuj takim dawkowaniem, powinno być całkiem ok.
  • 1628 / 196 / 0
No dobra to dla mnie 100mg, a dla dziewczyny 80mg nie będzie za mocno? Tylko 50kg waży. :-D
  • 99 / 1 / 0
Będzie ok. :-)
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 1993 / 490 / 0
Wawoj pisze:
Szwedami nikt sie nie przejmuje, oni generalnie maja problem z systemem miar i czesto myla setke z gramem.
Raportowano zgodny również w 3 innych krajach.

Tutaj jest bardzo dokładny raport o zagrożeniach związanych z tą substancją, włącznie z ilością
substancji znalezioną w krwi denatów:
http://register.consilium.europa.eu/doc ... 013%20INIT

Niestety nie do końca wiem jak te dane interpretować. Zauważyłem jednak, że kilka osób próbowało się ratować benzodiazepinami. 5-API jest iMAO, więc to pewnie też miało wpływ na śmiertelny finał niektórych miksów.

Jest mnóstwo substancji o dużo niższym dawkowaniu i nie zdarzało się tyle raportów o ich śmiertelnym przedawkowaniu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.