Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Co do proskaliny to mogę sie zgodzić , do 3C-P innych homologów juz nie , dla mnie 3C-P jest najbardziej zblizone meskalinie ze wszystkich takich rzeczy jakie probowalem , i stawiam go również wyżej niż MAL którego chcąc nie chcąc spróbówalem , niestety s&s kiepsko sie ułożył , a był to jedyny termin kiedy mogłem spróbować tej substancji , następny nadarzył by się za parę miesięcy i w sumie to moglem poczekać .Bo s&s totalnie nie nadawał się do tego co substancja miała do zaoferowania , czułem się tylko niekomfortowo i znużony choć wiem ze gdybym to w ładny słoneczny dzionek zarzucił , wziął rower i pojechał w plener było by całkowicie inaczej.Nie będe opisywac tutaj działania bo te wszystkie analogi / homologi meskaliny mają w sobie dużo podobienstw i Ci co próbowali wiedzą że ich specyfika jest bardzo podobna,. Sama substancję w moim rankingu umieściłbym gdzieś pomiędzy 3C-P a Eskaliną , moim zdaniem ma potencjał ale jak mówie w lepszym s&s. Może kiedyś powtórze zabawę z wyzsza dawką ale nie prędko .
Troszkę cięzsza fizycznie od innych analogów/homologów ale bez tragedii.Nie walcie tego w domu ani w klubach bo sie po prostu zanudzicie ;-)) No i brać za dnia jak wszystkie meskalo podobne substancje . Btw czas działania przy tej dawce zamknął się w okolicach 12 h
No i s'n's też rzecz jasna, więc myśle, że sam jeszcze poczekam troche testowaniem...
opak pisze:No moim zdaniem sie mylisz :P
Dzisiaj zapodam te 40mg MAL, to opiszę, 12godzin działania, które tu opak sugeruje, wydaje się być nieprawdopodobne, no ale się zobaczy.
pozdros
Więc po prostu zapomniał o temacie :D
lipa071 pisze:trąpka zapodał i już więcej nie napisał niezbyt zachęcające :cheesy: próbował ktoś już to?
Niestety wybaczcie, ale słaby ze mnie tester
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.