Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
baluckityp pisze:Strzałka Pany!
Mam do was pytanie... można do 3mmc lub penty zapodać sobie jakiś stymulant na erekcję?
Ostatnio jak z panią szaleliśmy to po 1 w nocy i 1 climaxie miałem mały problem z sierżantem.
Po 3 w nocy i 2 climaxach było już na prawdę ciężko z ustaniem i twardością...
Może by zapodać "przed" tabse na wzwód ? To poprawi ukrwienie mięśni ale chyba mnie nie wyłoży na lewą stronę co? Próbował ktoś tak robić?
PS: Mój plan na walentynki ;) wygląda tak:
L-arginina (600mg) + 3mmc (80mg) + penta (20mg)
po 4h + penta (40mg)
Jak dla mnie takie ilosci to jedynie na test uczuleniowy sie nadaja ,ale pewnie juz testowałes i sam wiesz ile Ci trzeba .
Sama alfa jest bardzo dobra, ale łapię po niej za mocną podnietę i mogę sie szybko spuścić więc pentedron będzie pełnił tutaj rolę opóźniacza i na pewno pomoze coś, a 3mmc też jest bardzo dobry do sexu. Do tego kanna mocno uwarażlwi mnie.
Plan mam taki, żeby zjeść 130 3mmc, do tego walnąć snorta alfy zmieszanego z pente i posypać jeszcze kuśke miksem pente z alfą. Do tego dopalać urk,a.
Dawkowanie powtarzać...no długo, aż będę miał dość.
3 najlepsze substancje do seksu razem...o kurwa ale opcja + kanna.
Tylko, żebym się nie zagalopował i jeszcze coś niedobrego zrobił. Jak kiedys napieradałem 3mmc i urka no i straciłem przytomność, a i trochę na nieświadomce leciałem być może i wywalonym penem , ale to przez urka.
Obawiam się też wyrzutów sumienia po akcji: "co ty wyprawiasz pół główku", no bo mało kto normalny zamyka się, bierze tone, toksycznych proszków i dusi fiuta, można powiedzieć do upadłego.
Z ketonów wg mnie do seksu najlepiej nadaje się mefedron. Z obecnie legalnych bez wspomagaczy erekcji nie podchodziłbym chyba do żadnego. Wzrasta podniecenie ale sprzęt może odmówić współpracy. Przy fapaniu to żaden problem, ale w przypadku seksu z kobietą - nie fajnie.
PS. branie kamagry do walenia konia, dobre co?
A miałem też taką akcję z gblem i władimirem, że wynająłem pokój i od razu zajebałem ostro spida i gbla oglądając odpowiednie materiały. Niestety przedobrzyłem i zapomniałem gdzie jestem, ostro chałasowałem i musiałem sie wyprowadzić szybko, najgorsza akcja, właściciel zjebał mi największa podnietę (sic).
Ale serducho dostaje pewnie pięknie w pizdę przy takich miksach i fapaniu. Trochę chujowo być znalezionym martwym z fallusem w dłoni przez rodzinę.
Kiedyś jak fapałem na władku to miałem zawwsze akcje, że do momentu spuszczenia się był sens całej, po wytrysku wszystko traciło calkowicie sens, a w głowie akcja akcja pod hasłem " co ty odpierdalasz'...
pentedron/etylofenidat/eth-cat - orgazm mocniejszy ale i tez szybko się dochodzi (dopamina)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.