Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
coż.....
ja jestem marzyciel, myślałem, że jakies exploracje kosmosu, jak EVE, drużynowe bitwy, rajdy
budowanie cywilizacji
a tu rypanie w GTA ogame fifa, eh kurde
:wall: \
smutno fhuj
Ja sobie pewnie jeszcze raz odpale Alana Wake´a jak bedzie DXM, ale na normalnym, bo zaczelam na trudnym (i skonczylam), ale troche mnie zloily sily ciemnosci. Mam jeszcze ´Cienie potepionych´, co za posrana gierka, tworcy lollipop chainsaw. Wymiata :-D
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Odsłony stare jak świat, ale polecam ostatnie części Fallouta tj. Fallout 3 i Fallout: New Vegas. Niesamowity post apokaliptyczny klimat rodem z przyszłości.Posępny, ponury, gruzowaty i mroczny. Właśnie ten klimat u mnie bardzo ingeruje potem w tripa. Bardzo wkręcająca fabuła, dzięki której nie mogłam się oderwać od kompa na kilka dobrych godzin niekiedy. Trochę błędów w grze, ale i tak trzyma poziom.
Polecam, Shuudan !
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
coś konstruktywnego
mi się podobają zwłaszcza gry online, gdzie można poznać ludzi z Europy i świata. fajne jest lord of the rings online, gdzie m,ozna uprawiac ziemie, krzyzowac rosliny, w tym fajkowe ziele, uzyskiwac nowe odmiany, zbierac galezie, robic z nich meble do wlasnego domu i w koncu biegac po lochach ze znajomymi i napieprzac gobliny, albo dolaczyc do armii saurona :P
Ogólnie to polecam toribash całkiem ciekawa gierka kiedyś muciło się w to godzinami.
To nie gra, tylko (albo aż) wirtualne planetarium, ale cudownie podróżuje się po kosmosie. Można 'lądować' na planetach i szybować w ich atmosferze, można odwiedzać mgławice, wędrować między galaktykami, grupami lokalnymi, supergrupami, z maksymalną prędkością aż 100 mega parseków na sekundę, co pozwala jeśli zachodzi taka potrzeba, szybko przemieszczać się między krańcami wszechświata.
Autor ma w planach zrobienie z tego gry, ale na razie zbiera dopiero fundusze, zatem jest to melodia dalekiej przyszłości.
Poza tym polecam American McGees Alice i Alice: Madness Returns. F-a-zz-a.
SLAVE OF GOD GAMEPLAY WALKTHROUGH 100% ALL ACHIEVEMENTS
Granie w to na trzeźwo byłoby marnotrawstwem.
Do ściągnięcia legalnie za darmo, patrzeć po necie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.