trawa ostatni raz na sylwestra, czyli 11 dni temu, wtedy też uraczyłam się ostatnio acodinem, a tussipect z efedryną wzięłam ostatni raz przedwczoraj. jutro mam badania krwi. jakie jest prawdopodobieństwo, że coś wykryją, jakie że nie? nie znam się na tym kompletnie, nie wiem co ile utrzymuje się we krwi,a chodzi mi oczywiście o badanie pod kątem dragów. dlatego proszę o odpowiedź i proszę się ze mnie nie śmiać, bo trochę sram w gacie. :D
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Clay pisze: Przecież pisze dziewczyna, że w sylwestra przypaliła ; ]. Jeśli to są na 100% badania krwi pod kątem drugów, to nie widzę dla Ciebie ratunku. Apteczne badziewia to nie są, a thc we krwi jest wykrywalne znacznie dłużej niż w moczu. Mimo wszystko trzymam kciuki, cuda się zdarzają.
To jak długo THC i jego metabolity są wykrywane w moczu zależy od wagi badanego i czestotliwości palenia.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.