Obrzydliwe w smaku, ale da się przeżyć. Następnie, jadłem DXM w dawkach 40-50 tabletek i widać potencjał tego korzenia .. nie zagłusza tripu.
Brałem kodeine, morfine, nic również nie swędziało. Jadłem wcześniej aviomarin po 1-2 sztuki ale zagłuszało to euforię po opiatach i spłycało fazę.
Więc na prawdę z szczerym sumieniem polecam KORZEŃ IMBIRU, żuty! Nie wiem czy ktoś o tym wspominał ale bardzo przydatne informacje nie raz mi dupsko uratowało.
Pozdrawiam!
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Wszystkie rośliny wspomagające układ immunologiczny niwelują większym lub mniejszym stopniu alergię i nie koniecznie ich główne działanie to antagonizm histaminy.
Czosnek (o ile nie ma się na niego też uczulenie) i przy okazji podbija DXM ;)
Czarnuszka siewna ma potwierdzone działanie przeciw alergiom.
Różne adaptogeny, żeń-szeń, różaniec i tym podobne.
Dziurawiec również.
Trzeba tylko uważać aby nie przesadzić z tym imao.
Dużo tego by było.
Gałka muszkatołowa (cała saszetka utartej)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.