Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 600 / 4 / 0
Najlepsze połączenie to 300mg 3-MMC w bombce, następnie 50mg nos a później walić nosem mix penta z 3-MMC w stosunku 4:1 - dawki wg uznania
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 50 / 1 / 0
dziadzia666 pisze:
Tak a propo big cirstals i pudru, który jest 'wydajniejszy' a który 'mocniejszy' według was? :-D

zalezy co rozumiesz przez słowo wydajniejszy - pudru moze byc wiecej objetosciowo w tych samych ilosciach wagowych ale kryształ raczej zawsze powinien byc czystszy (zawierac wiecej substancji aktywnej - w tym wypadku pente) od pudru- chociaz tez zalezy co kto dodał do tego pudru
  • 18 / / 0
tez macie tak po pente ze faza wchodzi na poziom x i nie idzie przelamac tej barjery, a checi na dociagniecie wzrastaja
  • 597 / 2 / 0
Ja bym dał proporcje 3:1 mimo wszystko, ale ogólnie owszem, dobra opcja
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1180 / 5 / 0
Występuje ktos z was na pentedronie na dyskotekach?
  • 58 / / 0
Co sądzicie o użyciu pentedronu na imprezę oficjalną? Czy lepiej wziąć coś innego?
  • 100 / / 0
@dziadzia666
Co do sortów to nie polecam pudru, gówno niesamowite, szkoda śluzówek, mnie słabiej o wiele robiło.
O wiele lepsza jest Krystyna.

Co do imprez oficjalnych nie polecam ponieważ mnie pente zawsze spinało gdy byłem na jakiejś oficjalnej imprezie, bo jednak taka impreza łączy się z jakimś tam, nawet minimalnym stresem, mnie spinało zbyt mocno.
O wiele bardziej polecam ci Eth-cata do imprez oficjalnych, o wiele lepszy jeżeli o to chodzi (testowane :-D )

@kowalskii
Występuje w sensie idzie na balety czy w formie pracy?
Jak chodzi Ci o balety to nie ma opcji żebym stanął na pentedronie przed pełnym klubem pijanych ludzi i miałbym zacząć śpiewać karaoke, jednak w obrębie stolika jestem duszą i wodzirejem towarzystwa mnie otaczającego.

Jak długo wpierdalałem pentedron w ciągach czy od tak dla smaku, jak dziwiły mnie wasze dawki i zjazdy, które mi były nieznane, tak teraz piszę szczerze i otwarcie Pentedron to gówno!
Jak ktoś ma ochote sobie przyorać na nim nocke, stestować giecika, prosze bardzo, spróbować można (a moze akurat się spodoba), jednak na większą uwagę ten 'stymulant'(od siedmiu boleści) nie zasługuje.

Uprzedzam żeby ktoś kto pierwszy raz bedzie miał pente i to przeczyta, nie przeraził się od razu, bowiem pente można zjeść raz, max. dwa ale więcej moim zdaniem się nie opłaca, szkoda hajsu i zdrowia.
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / / 0
@Jesse94
Dzięki za odpowiedź. Sprawdzę tego Eth'a. Czemu piszesz, że pente to nic? Co jest lepsze według Ciebie na posiedzenia nocne :-D ?
  • 100 / / 0
Ja osobiście wole Eth-cata na posiedzenia nocne, choć znam i takich co kota nie tolerują a pente jest dla nich czymś bardzo smacznym.
Choć osobiście mam tutaj na myśli sorty kota sprzed jakiś 2 lat, to było coś! te nocki! :rolleyes:

Ja ogólnie proponuje testować Eth-cata a jeżeli ktoś chce pentedron to nie odradzam ale też nie zachęcam.
Jak dla mnie PENTE najlepszej jakości, które mi osobiście najbardziej smakowało i robiło, wygląda tak:
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2013 przez koljaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Foto poszło w spoiler . / - Kolja
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
^ Ubiegłej zimy miałem całkiem sporo takiego pentaka tzw. śnieg (krystaliczny puder) i też mi smakował, nie trzeba było też kruszyć, no mniam hehehe. A tak poza tym to wypierdalać z takim zdjęciami :cheesy:
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.