Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Najprawdopodobniej osoba zadająca pytanie nie siedzi w temacie, dlatego ma prawo nie wiedzieć. :rolleyes:
burek123 pisze: no dobra ale koleś zadający to pytanie jest juz userem forum od 3 miesięcy ,
Pozdrawiam
Chyba nie ma sie czym przejmować, dziś kupiłem sobie blister Tussipectu (chciałem Tussidex, a że go nie było kupiłem sobie wyrób Herbapolu, efedrynka też jest fajna :P), a temat był zakładany 9 miechów temu... więc narazie nie ma się czym przejmować.
Podrożal tussipect, bo kiedys kupilam po 4.70 a teraz 5.90-6.00
ale nadal jest w aptekach.
Nie ma co się bać.
Zresztą, nawet jeśli,
tussipect mozna zastąpić.
pomyslalem... Koda... NIE! robie przerwe...
potem... DXM... jednak tez nie.. nielubi mnie ten mily pan :(
i oto wkroczylem do apteki i poprosilem tussipect w tabletkach...
bylem z babcia i matka, powiedzialem im ze mnie kaszle, wtedy baba w sklepie patrzy sie na mnie dziwnym wzorkiem(fakt mam podkrazone oczy troche i wogule) i mowi ze niesprzeda! ze moze byc w syropie...
ja sie pytam czemu, taki dosyc juz podkurwiony,
gdy ona wyskakuje z pretensjami do mej matki i babci ze ona wie do czego sluza te tabletki i wogule, ze to uwaga uwaga:
SILNIE UZALEZNIA FIZYCZNIE I ZABIJA. tak twierdzi farmaceutka :/ i wogule to bruaka spalilem bo na drugsach mnie nieraz zlapali starzy jak bylem mlodszy, ale teraz niemaja nic do gadania, jednak ja sie zle czuje z tym jakos, bo o lekomanie mnie niepodejrzewali :P
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.