Regulamin forum
Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Sam nie wiem czy pisać coś od siebie czy lepiej zostawić magiczne ZS w rozdziale "x files" ...bo Ja chyba lubię ten stan czasem;
Permanentnie przegięty, owszem ,jest niebezpieczny ... reszta szaleje na MDMOwym jakże kultowym samopoczuciu ?
Opis skutków ubocznych ? zgadza się w 90%... np. po ..nazwijmy to "peakuZS' mam lot na tron ,czasem kilka razy w ciągu dnia ,głównie jak grzeje ostro metabolizm ,piec jak na DNP ..i tak dalej i dalej i dalej...

Nie każdy organizm to wytrzyma.. to raczej oczywiste .
moon key now ledge
  • 84 / / 0
ginkobiloba w duzych dawkach + 5 htp w kosmicznych dawkach. cos sie nagle stało nie tak. boje sie ze dorwał mnie zespół serotoninowy. wszystko jest jasne, białe, moja wrazliwosc na bodzce spowolniona. widze jakies swiatła , błyski. Jak wiadomo ginkbiloba jest lekkim mao, wiec pisze tutaj. ktos sie wypowie? Dodatkowo przydupiłem EPH, i chyba z tego nie wyjde
  • 1709 / 11 / 0
Non pisze:
Przy nerwicy jakiejkolwiek, a już w szczególności przy nerwicy serca nie polecam nic, co działa stymulująco. Odpadają więc wszystkie, prócz trójcyklików, bo te działają sedacyjnie. Reszta mogłaby Cię nawet wpędzić do szpitala.
Trójcykliczne właśnie odpadają, niektóre z nich bardzo wchodzą na serce, najmocniej bodaj amitriptylina.
Za wikipedią: działanie kardiotoksyczne, tachykardia, a przeciwwskazania to nadciśnienie i inne choroby układu krwionośnego i zaburzenia rytmu serca. W ulotce od amitriptyliny jest też dość sporo o negatywnym działaniu na serce. Mi z początku amitriptylina właśnie bardzo mocno zabawiała się z sercem :-p ale po pół roku przeszło lub się zwyczajnie przyzwyczaiłem.
  • 62 / 3 / 0
  • ból głowy e:18:50
  • halucynacje
  • podwyższona temperatura ciała
  • sztywność mięśni
  • zaburzenia snu pod postacią bezsenności (u mnie senność)
  • przyspieszenie toku myślenia (u mnie spowolnienie i uproszczenie myśli lub ich brak)
  • nadmierne pocenie się
  • nadciśnienie tętnicze
  • tachykardia
  • nudności
  • wymioty
  • biegunka
  • drgawki
  • zagubienie
  • niepokój
  • zaczerwienienie skóry
  • poszerzenie źrenic
na czerwono dałem objawy zupełnie przeciwne do tych które u mnie wystąpiły.
podkreślone to te objawy, które u mnie przed chwilą wystąpiły.
czy mam zespół serotoninowy? czuję, że zaraz odpłynę a jestem sam w domu. dziwnie jest

///@koleś niżej, fluoksetynę - 40mg rano i sertralinę 100mg jakoś niedawno
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2013 przez wibowit, łącznie zmieniany 1 raz.
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 766 / 136 / 6
A co żeś brał?
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 62 / 3 / 0
na 100% dostałem ZS. czasem czułem się przyjemnie, czasem jakoś źle, miałem problemy z oddychaniem, co chwilę ziewałem, nie chciało mi się jeść, czułem jakby przeciwieństwo lęku, ale bardziej sercem niż głową, oczy miałem jakbym się zjarał.
nie czuję żadnego obniżenia nastroju w tej chwili.
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
  • 144 / 3 / 0
moze Mi ktos wyjaśnic, bo nie moge zrozumiec.. czy ZS występuje tylko u osób które wrzucają uzywki biorąc SSRI ? czy np ktoś na ciągu ketonowym moze tez dostac?
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 62 / 3 / 0
raczej na pewno nie, ale jaki jest sens brać ssri gdy się ćpa o.O
  • 144 / 3 / 0
wibowit pisze:
raczej na pewno nie, ale jaki jest sens brać ssri gdy się ćpa o.O

Po prostu zastanawia mnie to jakbym był w ciągu ketonowym czy jest taka mozliwosc wysąpienia ZS, znajomy wspominał cos ze zauwazał u Siebie objawy ZS i się zestresował %-D
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 48 / 2 / 0
Witajcie. Mam pytanie.
Zaczynam zauważać uzależnienie od MXE, czasami stosuje też psychodeliki rodziny 25x-NBOMe. Zaburzenie afektywne dwubiegunowe leczę obecnie Lamitrinem. Po jakim czasie po odstawieniu psychodelikow oraz pochodnych ketaminy moge zacząć stosowac leki SSRI?
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.