Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Apropo wykorzystania w kulturystyce - zaczynając od http://talk.hyperreal.info/gbl-ghb-skut ... l#p1256762 ,
przejrzyjcie watek bo te pytania się już pojawiły...
Moja propozycja: duzo l-dopa z rana, a usypiac sie gieblem.
L-dopa zwieksza (dwukrotnie) poziom hormonu wzrostu poprzez podniesienie dopaminy:
Studies in 1970 discovered and clinically proved that Parkinson’s disease patients using L-Dopa had significant increases in plasma hGH levels. This was a wonderful and breakthrough discovery that offered those afflicted with this dreadful and devastating disease hope for an improved quality of life. L-Dopa supplementation was later tested on children that were short in stature and was found to significantly elevate the hGH levels. Other clinical studies found that L-Dopa supplementation in healthy young adults (ages 31 to 44) increased hGH levels by a staggering 221% and healthy older adults ( ages 64 to 88) increased their hGH levels by an impressive 167%!
Czy dobrze mi sie wydaje, ze stosowanie GHB na noc i L-DOPa dwa razy dziennie zapewni dwukrotne zwiekszenie poziomu hormonu wzrostu przez cala dobe?
Jak ktos nie cpa, to po dodaniu do takiego miksu odrobine testosteronu moglby niezle rosnac w miesnie i redukowac tkanke tluszczowa.
Jak mi przypasuje, bedzie leciala srednia dawka nasenna GBL + kilka tabletek l-dopa dzienne. Do tego zmienie diete, wlaczajac do niej 400g piersi z kurczaka dziennie. Bede robil pompki i brzuszki. Sterydow juz nigdy wiecej nie biore, bo mi serce rozpierdoli.
I prosze sie laskawie ode mnie i moich miesni odpierdolic. Moje miesnie - moja sprawa, watek jest o GBL. W sumie teraz dowiedzialem sie wiecej o l-dopa, ktore powoduje u mnie zjebane samopoczucie i kurewska bezsennosc, wiec go brac nie mam ochoty.
Transport z GBL jutro dojdzie, ale znowu zbyt wiele negatywnych opinii o nim jako usypiaczu jest, bym zdecydowal sie pic go 2 razy na noc przez co najmniej pol roku pic, a wiec eksperyment uwazam za anulowany.
I w ogole wypierdalam z tego dzialu do czasu, az wypije chociaz cwierc litra.
spiewaq pisze:Rozpoczynam robienie badan, jak dojedzie do mnie GBL. Jeszcze nigdy go nie bralem.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.