Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
lukasz2194 pisze:Jak to nie wchodzi w grę ? Przykitraj chociażby na szafie czy innym podobnym miejscu
Też nie mieszkam sam, ale bez przesady ;)
Dobry patent hehe :P
Jest jakaś substancja na rynku, która przypomina zapach marichuany? Żeby tak dolać do acetonu, wymieszać wszystko razem i żeby aromat konopi pozostał na jakimś bezzapachowym podkładzie?
brt pisze:Rozkminiłem co innego - włożyłem otwarte samary do obudowy kompa, są tam wiatraki, dobry przepływ powietrza. Po nocy już nic nie czuć :-)
brt pisze:Jest jakaś substancja na rynku, która przypomina zapach marichuany? Żeby tak dolać do acetonu, wymieszać wszystko razem i żeby aromat konopi pozostał na jakimś bezzapachowym podkładzie?
Widziałem kiedyś liquid do e-szlug o smaku i zapachu zielska - można by nim pokropić gotową maczane. Zawsze zostaje jeszcze możliwość użycia jako podkładu konopi włóknistych albo męskich osobników - smak i zapach gwarantowany bez zbędnej chemii ;-)
Melvin Burgess
jak chcesz moc to zrob na polowie z tego, najwyzej bedziesz 2x mniej ubijal, bo 1g bb obrocisz tak samo czy bedzie na 20, 40 czy 60 o ile potrafisz jarac, a nie cisnieniowka (przy 1 opcji pluca najmniej dostaja po dupie)
osobiscie polecam wypelniacz ziolowy ze sklepu szamana, damiana tez ok, ale trzeba przeplukac bo ma duzo aromatu ktory siada na gardziel/pluca
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
lukasz2194 pisze:Martwiłbym się czy maczana nie stracina na mocy przez wysoką temperaturę... ktoś orientuje się w ilu stopniach kanna się rozpadają ?brt pisze:Rozkminiłem co innego - włożyłem otwarte samary do obudowy kompa, są tam wiatraki, dobry przepływ powietrza. Po nocy już nic nie czuć :-)
marek12332 pisze:A jeśli zrobił bym maczane z 1g bb-22 i 1g mam-2201 na 50-60g podkładu to miało by to racje bytu??
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
- Nabieram do strzykawki 100ml 75 ml acetonu. (optymalna dla mnie ilość na 1g MAM-2201)
- Wlewam to do szklanki.
- Wsypuje kanna i mieszam aż się rozpuści.
- Do litrowego słoika wsypuje podkład (tytoń).
- Zalewam to roztworem.
- Zakręcam słoik, mieszam przez jakieś 10 min i zostawiam na noc na grzejniku (50-60c)
- Potem wszystko do brytwanki, do piekarnika temperatura na 90c i czekam aż będzie suchutkie.
Nigdy nie zauważyłem żeby maczana straciła na mocy od wysokiej temperatury, kiedyś nastawiłem piekarnik na 250c i zapomniałem o nim, jak wyjałęm maczane to była prawie zwęglona ale klepała tak samo :)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.