Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: conderus »
[quote="P-paranoi"]
Wszystko ladnie, wszystko pieknie, tylko psy bezblednie wyczuwają emocje czlowieka (zwlaszcza strach), wiec z tym moze byc problem ]

ludzie też.
Fucking material world...
  • 884 / 31 / 0
To może warto na ten czas jakąś solidną dawkę kodeiny? ;) To powinno zabić emocje.
Chyba, że są lepsze środki na strach.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Najlepszym sposobem na strach jest charakterność ;P ,ale realnie dla każdego to jakiś "znieczulacz",ale nie wiem jaki najlepszy ,napewno nie może być za mocny bo jak się będzie wyglądało na zmulonego albo jak ćpun to będziesz tak samo podejrzany jakbyś się nadmiernie denerwował albo był niespokojny. Może dobrze by było wypić całą flaszke kropli walerianowych? ;P ,choć na mnie to gówno nie działa.
  • 3 / / 0
Aaa hermetycznie zamykane pojemniki? Zdaję się, że są szczelne, więc pies nie powinien nic wyczuć.

Jeszcze maksymalnie laickie pytanie [tylko cicho nie śmiać się]: ta kawa to ma być zaparzona czy chodzi o taką sypką [tzn przed zaparzeniem] :blush:
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2007 przez Stefan from las, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 803 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
jesli kawa instant to chodzi o granulowana. Tak mi sie wydaje
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Chodzi o mieloną. Ona ma bardzo intensywny zapach choć z drugiej strony TenTypie to dziwne, że ten sposób Ci się udawał. Słyszałem, ze to na ogół nie działa bo pies i tak to wyczuje.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 37 / / 0
Dobry wyczuje przez kawe (: . Nawet jak się paliło niedawno,i to nawet przez fifke,to na rękach też może wyczuć.
Oglądałem kiedyś program o tym na Discovery.Jeśli dobrzez pamiętam,to były jakieś specjalne substancje chemiczne
co zakłócały działanie nosa i nie czuł,ale nie pamiętam nic więcej o tym i nie napisze.
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Instant - czyli popularna nesca, nie mielona, tylko kawa rozpuszczalna.

Udawało mi się, ale nie wiem na ile te pieski były dobre. Moze uszkodzone modele :D Najlepiej nie przemycac.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 37 / / 0
Dobre pieski,czyli odpowiednie do tego i prawidłowo wyszkolone,tamten program był o zagranicznej policji i psach,nie pamiętam jakiego kraju. Nie wiem jak jest z polskimi,ale jak tutaj wszystko robi się na odpierdol,to i może psy są lewe i mogą się nabrać na to.

JEST ROZWIĄZANIE BY DOWIEDZIEĆ SIĘ JAK TO JEST!

Zbierzcie wszystkie pomysły jakie zostały tu przedstawione,kawa,zamykanie próżniowe w foli i inne,po czym wyślijcie to do programu "Pogromcy mitów" ,może się tym zainteresują,i dokładnie sprawdzą czy to działa czy nie (;
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sector »
hey co do przemytu to samochodem nieproponuje a tym bardziej na polskich rejstracjach, niemcy bardzo uczuleni sa na polskie blachy a tym bardziej w okolicach holandi i czesto sa kontrolowane samochody. a wiec 50 %
przypalu. Najlepszy sposob to pociag hyba jest np.do koloni ( NIEMCY ) a puzniej autobus do kraju i gucio no wiadomo skitranie dobrze towaru i nigdy nie przysobie !
Mieszkam 450 km od holandi i bylem juz par razy tam, co zaobserwowalem w 4 ostatnich latach to kontroli w h...
nawet mni juz kontrolowali ze wzgledu na blachy , co naprzyklad w koncu 90 lat bylo nienormalne taki kontrole jezdzilo sie na haju samochodem z suwenirami ;-)

POWODZENIA
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.