Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 272 / 0
spokojnie jestem w stanie w to uwierzyć, pente to petarda jeśli chodzi o te sprawy i w sumie nie polecam, później jest ciężko

chyba ciężko o lepszą zachętę ;]
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1205 / 10 / 0
Mówicie o jakich dawkach? Ja osobiście w tematyce pente jestem zielony. Co nie zmienia faktu, że zgodnie z moim poprzednim postem - w razie sensu stestowania - nie omnieszkam tego zrobić.

A jak serducho? Co prawda nie powinno mnie to martwić przy moim dawkowaniu 3mmc...

Czy wykazuje tylko dzialanie stymulujące? Czy tez nutki euforii tez można się spodziewać? No i przeraża mnie problem ewentualnej bezsenności? Choć i tak z reguły korzystanie z 3mmc kończyło się na "jeździe" do białego rana/ nawet południa....ech
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 182 / 4 / 0
Zapraszam na temat w dziale BK, tam znajdziesz wszystko.

W każdym razie lunta na początek :D
  • 1205 / 10 / 0
Właśnie chodziło mi jedynie o wykorzystanie zgodne z tytułem wątku, ale faktycznie poczytam więcej. Albo po prostu jutro zamówie na próbe coś :-p

Lunta na początek?
  • 4807 / 272 / 0
Wiesz, ja bym nie próbował. Pewnie liczysz że Ci się spodoba i jeśli się zawiedziesz nie będzie problemu, ale co jeśli się jednak spodoba?
  • 1205 / 10 / 0
Masz po części racje ---> 3mmc już mi się spodobał mimo problemów z motoryką po dużych ilościach. Po chwilowym namyśle pente jednak odpuszcze. Mimo, że nie próbowałem nie do końca przekonują mnie trip raporty.

A co z 4'4-dmarem gienkowym ( zakladam ze to prawdziwy dmar )?
  • 4807 / 272 / 0
W pente jest jeszcze jedna wada, olbrzymie skutki uboczne, do tej pory nic mnie tak nie skurwiło jak pentedron, zarówno mentalnie i fizycznie. Nawet miałem zmieniony kolor skóry, podejrzewałem żółtaczkę na szczęście przeszło. Miałem szczęście.

4,4- DMAR, jadłem, wciągałem, do seksu wg. mnie słabe, podobnie jak MDMA, poczytaj o skutkach ubocznych, też nie warto.

3-MMC jest najlepsze, ale trochę wyczynowo podszedłeś do tematu więc teraz minimum miesiąc przerwy żeby zadziałało choć trochę ok.
  • 1205 / 10 / 0
No dlatego też to mnie odstrasza ---> już samo 3mmc w tych ilościach powoduje pewien nieprzyjemny zjazd. Oczywiście G zakrywa dolegliwości ale to błędne koło.

O dmar'ze oczywiście poczytam.

A czy wyczynowo? Powiedziałbym -> standardowo ;-) %-D Ale i tym razem masz racje...
  • 4807 / 272 / 0
Znam te standardy, też zawsze walę oporowo, choćbym ledwo stał na nogach worek i tak musi zejść do końca. Też przerobiłem 10gr. 3-MMC w dwa dni. Zupełnie bez sensu ale jak się jest w ciśnieniu nic nie ma znaczenia.
  • 3205 / 176 / 0
Seks po ketonach to tak intensywne doświadczenie, że aż kurewsko wciągające. Nie chcę tego próbować ani razu więcej.

No może raz...
%-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.