Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam ! Orientuje się może ktoś Jak wygląda sytuacja na Litwie? Ogólnie chodzi mi o Grass LSD i Amfe. Ciężko załatwić je na własny użytek ? Chodzi mi najbardziej o Wilno.
  • 114 / 1 / 0
Mam znajomego, ktory przez 19 lat mieszkal w Wilnie, wg tego co mowil to feta jest tam dosc popularna, w dodatku w Wilnie jest pelno Polakow. Przy odrobinie szczescia raczej nie bedziesz mial problemow z ogarnieciem tematu.
  • 24 / / 0
Jak jest z dostępnością rc na Litwie??
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.