Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
frs pisze:Czy próbował ktoś 4-HO-MET aplikować iv lub im ?? Jestem ciekawy dawek i reakcji.
Edit:
Pytanie rozszerzam o wszystkie Tryptaminy.
[13.12.2010 - zmieniono nazwę wątku - BrightestStar]
hecrop pisze:Ja nie wierze że mogłeś taką ilość odważyć się puknąć w kanau 50mg, jeśli to prawda to na pewno odwiedziłeś piekło ,przeżyłeś potworny bodyload i późniejsze osłabienie a wręcz wypranie. Ja przy dawce 16mg chwile po wyjęciu igły mam wrażenie że to moje ostatnie chwile ;) Tylko pozazdrościć odwagi i teleportu którego mało kto doświadczył.
Jednak później już po peaku mialem do siebie spore pretensje o to jak potraktowałem tak pięknego psychodelika:/ No i nastepna jazda z grzybami też dostarczyła mi sporo wyrzutów sumienia
hecrop pisze:Ja nie wierze że mogłeś taką ilość odważyć się puknąć w kanau 50mg, jeśli to prawda to na pewno odwiedziłeś piekło ,przeżyłeś potworny bodyload i późniejsze osłabienie a wręcz wypranie. Ja przy dawce 16mg chwile po wyjęciu igły mam wrażenie że to moje ostatnie chwile ;) Tylko pozazdrościć odwagi i teleportu którego mało kto doświadczył.
Przy i.v. ciężko podawać powoli, bo po kilku sekundach już wizualizacje zalewają pole widzenia. Lepiej poprosić kogoś, żeby zrobił zastrzyk. Chyba że mówimy o ilościach typu 15mg.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.