Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ja z taka kwestia: mam cos kupionego z ulicy co ma byc alfa. chcialbym stestowac palenie bo do tej pory ten material wciagalem tylko, ze nie mam pewnosci na 100%, ze to alfa. moze glupia rozkmina i ciezko sensownie na to odpowiedziec ale jak myslicie? jezeli to by nie byla alfa jednak albo alfa z czyms innym to palenie tego moze byc ryzykowne?
sa jakies prochy ktore mogliby sprzedawac jako alfe a ktorych palenie bylo by nie wskazane?
tak rozkminiam i nie wiem co o tym myslec. :-|
jakbym od jutra przestal pisac to znaczy, ze wyciagnalem kopyta i prosze hejtowac dozywotnio Wildzena za udzielenie mi porady ktora spowodowala moja smierc.
ciąg dalszy nastąpi.
eso pisze:chyba masz wkrete juz jakas... cos mi sie nie wydaje zeby tyle czasu sie utrzymywal aromat alfy.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ktoś poczuje że twój portfel jebie niecodziennym chemicznym aromatem - pomyśli żeś zwykły ćpun. Ktoś poczuje że twój portfel jebie spermą - pomyśli że jesteś jebanym pederastą podczłowiekiem najgorszego sortu.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
eso pisze:ile tego trza na palenie? wiecej/mniej niz w nocha?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.