bufedron: stymulacja fizyczna, ciężko się skupić na jednej czynności, zwiększenie motywacji taka nieukierunkowana chęć działania.
Takie podstawy. Wiadomo, że profil działania u każdego się różni. Wpływ na efekty ma też sposób podania. Poczytaj trochę na ten temat to będziesz wiedział czego się spodziewać.
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Dzisiaj skonsumowałam trochę bufedronu i bardzo, bardzo słabo działa. Praktycznie wcale - lekka stymulacja. Czy przyczyną może być ten DXM i homet wczoraj ?
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Niesamowity "klimat" nadaje. A z gblem to juz wgl.
Nigdy nie zapomne tego okresu w moim zyciu. :-D
Dla mnie jedna z lepszych substancji.
Na pierwszy rzut 60, mała chaos w głowie, ale w sumie brak ciekawszych efektów.
Po godzince 90, stymulacja jaka była taka jest. W głowie trochę przejaśniało. Ogólnie przyjemnie :-) . Tyle tylko, że nie miałem dostępu do niczego do picia, co w połączeniu z wysychającą jamą ustną stanowiło mały dyskomfort oraz problemy w komunikacji. Ale całość do ogarnięcia przed niewtajemniczoną "publicznością".
Jedno co nie to to, że przez chwile mi dość płuca(A to dziwne, troche jak po opio) dawały o sobie znać, i to samo żołądek (co dziwne - po sniffie - nerwobule? eh)
Jakby się komuś chciało odpowiedzieć jak się ma wydajność podjęzykowa do... nosowej (słowo mi uciekło) i jak dorzucaliście... ciśnienia na to nie mam, ale dorzucić chętnie bym dorzucił.
scalono - surv
Śladowe ilości (z 5mg) tak bez większego celu wrzuciłem oralnie, i zastanawiam się czy to to na pewno jest to? Już taka ilość ładnie mi znieczuliła usta.
Dodam jeszcze tylko. Gadatliwość poszła w górę, ale niewiele, muzyka raz wchodzi wyjątkowo głęboko raz płyciutko zależy od muzyki. U mnie przynajmniej tak dziala ;).
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.