Ogólnie miał już doświadczenie w psychodelikach, a zarzucał po tym incydencie tylko mniejsze dawki hometa i było już normalnie.
Dlatego pamiętajcie dzieci: niby lekka tryptaminka, ale może pojebać w mózgu.
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
proszę moda o scalenie postów :D
Oczywiście po ustąpieniu działania wszystkie efekty, także te negatywne ustawały. Najczęściej do "wyłączenia" używałem benzo lub jakichś neuroleptyków.
Mam pytanie do doświadczonych użytkowników. Więc w takim przypadku kiedy jestem bardzo wrażliwy na tego typu substancje jaką dawkę polecacie? 20mg? To jest dobra opcja dla początkujących, na pierwsze razy? Czy efekty można jakkolwiek porównać do działania DXM?
Coś z czym nikt nie godzi się..."
kfap pisze: Mam pytanie do doświadczonych użytkowników. Więc w takim przypadku kiedy jestem bardzo wrażliwy na tego typu substancje jaką dawkę polecacie? 20mg? To jest dobra opcja dla początkujących, na pierwsze razy? Czy efekty można jakkolwiek porównać do działania DXM?
Gdy brałem z kimś kto pierwszy raz zażywał tryptaminy to zawsze trzymaliśmy się na pułapie 20-25 mg ta dawka jest bardzo si dla nowicjuszy. No ostatecznie jeżeli nikt nie miał do czynienia z żadnymi dragami oprócz trawki to bym został przy przedziale 15-20. Nie przeraź się bodyloadem najlepiej gdzieś usiąść i w spokoju przyzwyczaić się do psychodelicznego świata.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.