ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam

Zastanawiałem się wiele dni nad tą decyzją no ale w końcu pozytywnie rozpatrzyłem sprawę i buduję box'a, tak więc przejdźmy do rzeczy :)

A więc padło na wnękę w moim skromnym mieszkaniu i tutaj moje pytania i proźby do tych którzy się na tym znają i więdzą co dobre :D
I to są warunki które mogę zapewnić, do wnęki wejdzie mi box o wymiarach 70x100x20 (dł x wys x szer) no maksymalnie wysokość mogę podciągnąć do 130, mieszkam sam więc nie będzie problemów z wielu stron, no ale jak już wyżej powiedziałem jestem zielony co do plantacji i w związku z tym narzuca mi się pytanie co i jak po kolei. To znaczy jaki materiał użyć na box, jakie oświetlenie wykonać gdzie umieścić wentylację, jaką ziemię stosować, jakie nawozy używać , najlepsze nasiona pod te warunki itp. Na pewno wiecie o co mi chodzi i nie muszę tego ciągnąć a po za tym nie mam sił i ledwo widzę monitor, lecz dzielnie odpalam po jare z gibona po 2 tyg detoksu :D Mogę dodać że myślę o szybkich zbiorach i to że jak na razie z kasą dobrze stoję i wspólnie damy radę stworzyć coś pięknego i solidnego :D

Pozdro i południa !
  • 801 / 8 / 0
Look no further https://www.forum.haszysz.com/tc-l-72w- ... 60826.html
Nie ma lepszej mozliwosci w PC.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 34 / / 0
Nie zapomnij oddzielić żarówek od reszty szklaną szybką i doniczki ustawić na podwyszeniu
  • 3 / / 0
Witam przepraszam za odkopywanie "starych" tematów
Ale gdyby ktoś w okolicy Pomorskiego miał problemy z wykonaniem samego boxa jak i elektryką służę radami i pomocą w budowie
Zbudowałem już kilka pudełek od lustrzanych po 2 metrowe poziomowe szafy z filtrami węglowymi
Sam nie mam warunków do eksperymentów lecz zaplecze techniczne i pewne doświadczenie już jest
Uwaga! Użytkownik andicollins nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.