Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 2 / 0
planuje zaczac dorzucac wieczorem 8mg galantaminy (glownie chce sprawdzic czy faktycznie tak wplywa na swiadome snienie, jak niektorzy mowia), nie powinno byc zadnych niepozadanych reakcji z tym mixem prawda?

btw wlasnie zamowilem 0,5kg czystego pea ze sprawdzonego zrodla za $6, mam zapas cpania na cale zycie %-D
  • 49 / 2 / 0
Maly sniff przed treningiem + z dwa w czasie to piekna sprawa , hantli malo w sufit nie wbilem a na drazku to wrecz podlatywalem. Zejscie z eufori jest troche wybijajace i czuje sie mega nie ogar ale po 2 - 3 h mija calkowicie i wraca sie do normalnosci ; ) jestem na 7 dniu 10 mg sele jutro przechodze na 5 mg sele. Bede probowal pea z pieprzem oralnie .
Tak więc, wszystko, co jest, wie wszystko co wie. Nie wie tylko, że wie, że wszystko wie. Nic nie jest takim żeby innym być nie mogło.
  • 1481 / 197 / 0
Ano treningi na tym to faktycznie duużo lepiej idą :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 60 / / 0
Tyler Durden- Nie jestem pewien, ale to ty wspominałeś o przyjmowaniu PEA z firmy Scorch ?. Jeśli tak, to brałeś pełne tabletki ,które powinny zawierac 150mg PEA czy tez dzieliles je na 1/2 bądź też 1/4 ?. Próbowałeś może przyjmować to do nosowo ?. Jeśli ktoś posiada więcej PEA ,którym chciałby sie podzielić do weekendu to również jestem zainteresowany ;)
  • 1481 / 197 / 0
Scorch ma 50 mg PEA w tabletce (150 mg na dawkę suplemencyjną, która liczy 3 tabletki - ale to tylko zalecenia producenta). Także jedna tabsa w zupełności wystarcza na start. Dodatkowo Scorch ma w sobie piperynę, która polepsza wchłanianie PEA z przewodu pokarmowego. Jak ktoś wrzuca czystą to najlepiej z pieprzem.

Donosowo przyjmuję tylko czystą PEA, ogólnie to część wrzucam do żołądka, część do nosa.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 60 / / 0
Droga podania może w jakiś sposób odbić się na działaniu czy różnice raczej ograniczają się do czasu reakcji organizmu na subst. ?
  • 1481 / 197 / 0
Jak w większości stymulantów, podanie doustne wpływa silniej na obwodowy układ nerwowy (większe pobudzenie fizyczne, zniesienie zmęczenia, zwiększenie wytrzymałości), podanie donosowe PEA to głównie działanie dopaminergiczne w OUN, nie ma tak silnego ogaru. Jest to dość istotna różnica, lepiej łączyć obie drogi podania naraz :)
  • 312 / 1 / 0
Ja bym odradził wszystkie chemikalia. I zalecił zdrowy sport + seks.
  • 60 / / 0
Moją uwagę przykuł produkt o nazwie "Fire Snake ONYX", podaję skład:

Zawartość jednej porcji zaw:
kofeina bezwodna 200mg
PEA 150mg
Ketony malinowe 130mg
Ekstrakt kakaowca właściwego 120mg
Yerba-Mate 100mg
Ekstrakt liści zielonej herbaty 80mg
Ekstrakt liści czarnej herbaty 60mg
Ekstrakt gorzkiej pomarańczy 50mg

Wysoko zawartość kofeiny w tym miksie nie będzie stanowiła większego zagrożenia ? (zarówno przy podaniu oralnym jak i do nosowym)

P.S Czy Beta-Hydroksy-Fenetylamina może zastąpic PEA ?
  • 1481 / 197 / 0
proxfade pisze:
Wysoko zawartość kofeiny w tym miksie nie będzie stanowiła większego zagrożenia ? (zarówno przy podaniu oralnym jak i do nosowym)

P.S Czy Beta-Hydroksy-Fenetylamina może zastąpic PEA ?
200 mg kofeiny to dobra dawka tak co jakiś czas. Ale nie waliłbym już 2-3 tabletek w szybkim czasie.

Co do B-hydroksy-PEA to widziałem już różne odmiany w suplach, łącznie z grupą alfa-metylową (amfetamina) + dodatkową grupą, która robiła to wszystko legalnym suplem. Trzeba sprawdzić, sam bym to już chętnie zrobił, ale takie suple nie nadają się do walenia w nos (przez zioła i duperele). Muszę skołować i spróbować np. roztwór popijać (żeby nie walnąć za dużo tych odmian PEA).

Myślę, że te środki mogą zastąpić PEA, ale na pewno działają nieco inaczej. Być może nawet lepiej?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.