Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3169 / 363 / 0
  • 1180 / 5 / 0
Wątpliwe , że ktoś pcha MXE do tabsów, ale prawdopodobne.
  • 3169 / 363 / 0
Opis działania idealnie pasuje do MXE, w UK sprzedają w smartszopach pelletsy z 35mg MXE, może to było to. W Polsce zdarzały się tabsy z DXM czy ketaminą więc czemu by nie z innymi dysocjantami.
  • 3 / / 0
Po czytanych tripach uważam że to nie to. Piszą, że po metoksetaminie zaczynali się jąkać, jednak w moim gronie (a braliśmy w około 6 osób) nie zdarzyło się nikomu jąkać. W moim przypadku bardzo przedłużałem słowa, dlatego położyłem się na łóżku i zamknąłem oczy, póki trochę nie zeszło i mogłem rozmawiać. Cenowo wyszko 9 zł za dropsika. Wszystko zaokrąglałem, bardzo dobrze było mieć "pomagierkę", tzn trzymać coś w dłoniach ; d W tripach ludzie nie piszą o efekcie podpicia, a większości kręciło się w głowie jak po spożyciu alkocholu. Ja w sztytowej fazie nie mogłem opanować wzroku.
Musi być to coś innego ; /
Zejście trwało cały następny dzień, dopóki na wieczór się nie spaliłem ; )
  • 1 / / 0
Witam mam takie pytanie gdyż dostałem parę razy od znajomego środek z wyglądu puder widać w nim trochę kryształku ale mało jak szybko łapie wilgoć a więc po zażyciu do nosowo od razu dostałem powera euforia znieczulenie jamy ustnej max jaki wziąłem tego to 200mg wiem przesadziłem schizy się porobiły serce waliło jak głupio pot itd przy dawce 100mg jest super tylko że po pierwszym 100mg latałem godzinę i co chwile chęć poprawienia nie idzie się ogarnąć zwykle biegałem do 8h a potem to ile bym nie wziął to działało tylko z 5 minut :( możecie mi powiedzieć co to było ?
z Góry dziękuje :)
  • 2916 / 242 / 0
To i ja się podłączę do tematu: jakiś czas temu będąc dobrze zjaranym dostałem kreskę ok 60-70mg czegoś, co miało być mefedronem. Zapach raczej nie mefowy (nawiązuję do tego z czasów legalności), małe, idealnie białe kryształki, które po delikatnym skruszeniu dały proszek. Zaaplikowane donosowo.
Efekty: bardzo duża chęć do rozmowy, gdy wróciłem do domu to miałem ochotę robić sto rzeczy jednocześnie, ale wiedziałem że żadnej nie dokończę, poza tym było już późno i musiałem iść spać. Stymulacja bardziej psychiczna niż fizyczna, brak typowo mefedronowego wjazdu na ciało, lekka euforia na poziomie metkata z połowy paczki, ale bez takiego typowego wyjebiania 'o kurwa jak mi dobrze, aaaaa'.. spaliłem ok 1g mj i bez żadnych problemów zasnąłem, obudziłem się na drugi dzień o 7 rano bez żadnego zjazdu i innych efektów ubocznych, nawet nie śmierdziałem mefedronowym potem ;)

Lata to na śląsku jako mefedron po 80zł/'g', ale w działaniu mefedronu mi to nie przypomina.. może za mało wziąłem ? ;] Co to mogło być ?
Dawny nick: tur3k
  • 1628 / 195 / 0
  • 4807 / 266 / 0
funek93 pisze:
Piszą, że po Metoksetaminie zaczynali się jąkać, jednak w moim gronie (a braliśmy w około 6 osób) nie zdarzyło się nikomu jąkać.
Też nigdy nie jąkam się po metoksetaminie, a zżarłem jej kilkadziesiąt gram.

Tabletki z mxe były sprzedawane w Polsce przez jeden z internetowych rc shopów, na zachodzie też.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2916 / 242 / 0
artur019 pisze:
pentedron imo
Ktoś jest w stanie potwierdzić ? :listen:
Dawny nick: tur3k
  • 284 / 4 / 0
A to nie czasem ten 4-MEC o którym była mowa, że lata na Kato? Też białe kryształki. Tylko ktoś Cie dymałby na cenie wtedy strasznie %-D
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.