Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Jak to przeczytałem aż się wkurwiłem ,już nigdy nie powróci Tatrazepam wycofali go na amen !? :-/
  • 987 / 8 / 0
Dawno nie było mnie na hr. Żyje... Trochę źle zrobiłem bo podprowadziłem babuszcze 550 Tetrazepamumu.Teraz wyrzuciłem 450 mg Tetry z Tatrą, w południe 200 mg. Teraz bije się nieźle. Jednak mogłoby być lepiej. Ile Tetry Was grzeje jak 8 mg klona?

Dodano o 10:55

Obudziłem dziś się po tym wypoczęty i w dobrym nastroju. Miałem najpiękniejszy świadomy sen w życiu po tetra.

Scalon. mrstothet.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
i jak z ta tetrą mozna jeszcze gdzies dorwac a jak nie to jak wyglada sciagania z zagranicy np od naszych pepickow z poludnia;)?
  • 652 / 3 / 0
Ja jeszcze wychaczyłem 50mg z babcinej szuflady, więc pewnie przeterminowane ale będę żarł, bo to rzadki smakołyk. Jest sens dojeść do tego ketonal? W domyśle rozluźniająco + przeciwbólowo. Cudów się nie spodziewam BTW. :rolleyes:
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 1180 / 5 / 0
Ketonal nie ma właściwości przyjemnogennych.

Chyba, że coś cie boli, ale na ból istnienia nie działa.
  • 652 / 3 / 0
Brak bólu to też pewien komfort, choć oczywiście typowo rekreacyjnym działaniem nie jest. Ostatecznie poszło 50mg tetrazepamu, 1 tabletka ketonalu i 2 aviomariny. Rozluźnienie będzie już dla mnie zadowalającym rezultatem. Na razie objawia się lekki chillout fizyczny, palce po klawiaturze wędrują tak jakoś od niechcenia i zahaczają "oksxjnoalnie" tam gdzie nie powinny :-)
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 53 / / 0
czy łączenie tetra z kanna jest warte uwagi? tolerancja zerowa, w ciagu ostatniego roku wzialem benzo z 3 razy do snu
  • 1492 / 25 / 0
Łączenie każdej benzodiazepiny z MJ jest zawsze warte uwagi, a w szczególności tych bzd, które swym działaniem rozluźniają nasze mięśnie szkieletowe oraz działają w jakimś sropniu euforycznie. Teterazepam się nadaje jak najbardziej.
100-150 mg na raz polecam, w razie braku satysfakcji zawsze można dorzucić.
  • 47 / / 0
No kurde:( nieodżałowana dla mnie strata to całe wycofanie tetrazepamu:/ W dawkach od 200mg miorelaxacja zajebista, a do mixowania z opio w mojej prywatnej top5 bezno;/ Jadłem w postaci myolastanu i jeszcze jakiś zagraniczny preparat. A największy plus to (jak ktoś wyżej wspomniał) indukcja świadomych snów..

Od kiedy to rozporządzenie wchodzi ad vita ?
  • 47 / / 0
Panie P, na Pana bóle kręgosłupa powinien lekarz podawać etorfine;)

Jeśli to wchodzi od zaraz to nie pozostaje nic innego niż przeszukać kosze w aptekach(kiedyś się trafiło koledze), a z drugiej strony nie do wszystkich konowałów to dotrze szybko.

Przecież to złoty środek na rwę kulszową;/ Jak tak można pozbawiać pacjentów lekarstwa!?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.