Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Mały Gość Niedzielny pisze:Nawet jak to rozgryziesz i będziesz pewny, że nie wszyscy, są jeszcze inni co nie zwracają na ciebie uwagi to nie ciesz się za prędko - to ICH statyści żeby zrobić ciebie w chuja i żebyś stracił czujność a wtedy... kto wie co może się zdarzyć...lucyper2 pisze:Poza tym każdy na ulicy będzie się krzywo PATRZYŁ, każdy będzie WIEDZIAŁ i WSZYSCY będą gadać TYLKO o TOBIE.Hehehe, wszedzie beda kamery i mikrofony, w windzie, na klatce, w kazdym kacie mieszkania. Do tego podsluch na telefonie itp Zreszta zobaczysz :>, ale nie polecam.
(ByŁam po okoŁo 3 tychodniach mitingu)
20 lipca(?) 2006 roku.
PojechaŁam z moim chŁopakiem do Ustki. Oboje przedtem zajebaLiśmy poŁówke na póŁ;] Spacer, zejscie z Leśneij ścieżki, rozmowy, śmianie się i wogLe.
Mowię : Idę się odLać.
On: Ok.
Coś się ruszyŁo;>
Oczywiście (gdyż moi rodzice są staroświeccy... i daLej uważają mnie za 6 Letnią dziewczynkę) nie mogŁam być w tym czasie w Ustce;]
ZłapaŁam straszny fiLm. Moi ordzice czaili się za drzewami, chowaLi się by podejśc jak najbliżej nas. MówiŁm do mojego F., zebysmy sie przenieśLi w inne miejsce i wogoLe... Byłam już caŁa spocona, bLada, oczy prawie wyszLy mi naiwerzch (mimo ze naturaLne mam duże:P) W p[ewnym momencie zauważyŁam moją mame wystającą zza drzewa grożącą mi paLcem i pokaującą, żebym do niej podeszŁa, bo ojciec czai się kola metrów daLej... ;|
Gdy wracaŁam z moim F. na autobus byŁo mi strasznie sŁabo, daLej ze mnie ciekło i byLam bLada... a co byLo najgorsze: moi starzy daLej mnie "śLedziLi"...
Ludzie na przystanku patrzeLi sie na mnie (a może mi sie wydawało?) ta suchość w gardLe byŁa nie do wytrzymania;|
UU... to co przeżyŁam nie byLo zbyt miŁe;] ale teraz juz się z tego brecham... Jendak dalej nie moge opanować tej jazdy z śledzeniem mnie przez moją matke.
ZłapaŁam straszny fiLm.
mialem kumpla ktory duzo blessu wciagal, sam trudnil sie zbytem i caly czas shizowal ze kazdy go sledzi, nikomu nie ufal, myslal ze ma podsluch w telefonie, ba. nawet myslal ze przez telewizor go sledzą :|
Nigdy wiecej tego nie chce przezyc;)
Nop a ten twoj kumpel to masakre złapaŁ..;| Przez Tv.. uF... Ja tam miaŁam fiLm ze ktos sie pod drzwimi czai w nocy... Szumy z krotkofalowek kripoLi itp. ;]
ale w sumie lepsze to nic wsluchiwanie sie w chrapanie starego, które mnie caŁy czas wkurwia...;| (niestety nie mam za dobrych warunków...pokój ze starymi itp;|)
I tak o to wlasnie nie lubie bialego oraz ziola
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.