Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
lucyper2 pisze: I triazolam... Halcion & on & on.
Jak myślisz, można nabyć na stadionie XX-lecia?
Jak już nie wytrzymasz to kup oryginalną recepte, chodzą po 15 zł. kiedyś, dawno temu kupiłem na wd opiatowe.
Ja dostawałem od lekarza przez pierwszy tydzień relanium 4 x 5mg / db, drugi tydzień nic, potem 3 tygodnie znowu relanium, a teraz biorę Cloranxen, benzodiazepina o dłuższym okresie półtrwania i powoli schodze z benzo, brałem 3 dziennie przez 2 tygodnie, teraz przez tydzień 2, przez następny po 1jednej i koniec z tym. Chce być czysty.
Następnie jakiś dobry antydepresant, terapie i wierzę, że jakoś to będzie...
MUSI
Tez czasem tak mialem jak cos mialem zrobic na nastepny dzien od rana i za duzo o tym myslalem.
A jak bierzesz co dzien, to uwazaj bo jak tak bedziesz ze 4 tygodnie bral to pozniej mozesz miec trudno zeby sie odzwyczaic i bedziesz taki nerwowy na co dzien.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.