Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
A co do heliptera - drogie i nieskuteczne - do szukania dużych pól makowych w Czechach wystarczy satelita
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Ogólnie to może coś poczujesz, tylko zależy ile to kilka główek. Lepiej zerwać z pola ze 20 główek, zebrać z nich opium w domu i dalej już chyba wiesz.
- nogi zrobily sie strasznie miekkie, tak miekkie, ze co jakis czas kolano uginalo mi sie samo i wygladalo to jakbym utykal.
- kolorki byly pastelowe, widziane jakgdyby zza lekkiej mgly, ogolnie wszystko wygladalo bardzo delikatnie.
- po przejsciu jakichs 100 metrow ogarnalem sie ze nie oddycham i musze to kontrolowac. W polaczeniu z haszem spowodowalo to chwilowa panike ze robi sie kurde za mocno.
- czulem cos w rodzaju polaczenia sedacji ze stymulacja, nie wiem jak to okreslic. Szedlem stosunkowo szybko, ale jednoczesnie bardzo mnie to relaksowalo.
- nie gadalismy ze soba zbyt wiele, ale samo uczucie radosci wystarczylo. Usmiech nie schodzil z ryja.
Ciezko mi powiedziec ile to wszystko trwalo, bo bylismy jak wspomnialem permanentnie skopceni hakiem, ale wydaje mi sie, ze ta glowna, euforyczna bomba trwala z 2 godziny.
Generalnie no jedna z przyjemniejszych uzywek jakie bylo mi dane przykleic. Kompletnie nieporownywalne z innymi opio, ktore testowalem.
Ogólnie super post! Wreszcie trochę świeżości i sensu w tym temacie.
Jak sądzisz, ile to mogło być? Ciężko ocenić wagę po zdjęciu...
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.