Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
aspa pisze:przelewam do strzykawki z filtrem i do tego błota co zostało dolewam dodatkowo na oko z 1 ml wody żeby to wypłukać i wychodzi około 4,5 jasno-żółtego kota.
to ze w jednej pompce plukanki tez robisz to nie ma znaczenia i to nawet lepiej bo jeszcze na chusteczce zostaje i jeszcze z niej troche kota wyciagasz filtrujac drugi raz. ja nawet pare kotow na jednej chusteczce robie jak nie mam nowych.
Zawsze się męczyłem z tym czekaniem po 30min-1h, żeby wyszedł w miarę mocny, a ciśnienie poważnie się dawało we znaki. A do tego kotek nie wychodził tak dobry (prawdopodobnie dlatego, że za krótko mieszałem składniki i zamiast rozpuścić pefkę w wodzie z octem, zalewałem mieszaninę pefki z kmno4.
Po dobrych paru latach zostałem uświadomiony, że zmarnowałem ogromne ilości kotka, bo nie robiłem przepłuczek =((( Chyba sobie nie daruję =P
Zrobiłem właśnie z 2 paczek i zobaczymy czy poczesze jak ostatnio :D, na razie jest nieźle =D
Pozdrowienia dla Kociarzy =D
tego sposobu robienia kota nauczył mnie masterfilter, szybko idzie nabrać wprawy, pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie się nim podzielić jako że znajomy z kilkuletnim stażem prosił mnie później żebym to ja przygotowywał ilekroć razem kocilismy, podobnie jak gość, z którym piłem pierwsze koty, kiedy już zaczął przyjmować iv
bo i jest to przepis głównie z myślą o iv, przy piciu kota sposób wykonania nie ma wielkiego znaczenia
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ostatnio jednak poszła nawet i trzecia, wmawiałem sobie, że z dwóch acatarów to jeszcze coś tam poklepie (zgadywałem na węch "bo przecież pachnie metkatem" -zawodna metoda, szkoda się kłuć)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
właśnie zrobiłem sobie kota z Apselanu. SZacun. Kot wyjebisty.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Jesli tak, to nie wiem jaki w tym sens, przecież w ten sposób walicie praktycznie SAMĄ WODE! Nie ma najmniejszego sensu niszczyć sobie instalacji dla tych kilku cząstek pseudoefki i manganu
już lepiej klepnęłaby was woda z octem :-p
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.