A co z prochami? We krwi mam słabość do psychodelikow. W tamtych warunkach miałem półroczny ciąg pentedronowy, bo kawa to było za mało. Tyle że się opamietalem, gdy zdrowie mi zaczęło szwankowac. Teraz? Cóż, jestem wolny. Mam czas dla siebie. Niemal każdy weekend spędzam kolorowo. Mam własne życie, mam czas dla siebie. To mnie czyni szczęśliwym.
jesli nie zasadziles dziecka i nie musisz placic alimentow jednoczesnie bedac przez nie znienawidzony (robota mamusi) to mysle ze twoje zycie zmienilo sie na o 100% lepsze i tego ci gratuluje, szczegolnie jesli kobieta postawila cie w sytuacji 'jestes panem domu - zarabiasz na nas & rownouprawnienie kolego, zmywaj gary' - fuck that, takie typy trzeba omijac z daleka
robotnica pisze:Ja to już zupełnie nie wiem co mi jest. Wiem czego chce od życia. Wiem. Ale po prostu - nie mam myśli. Nie ma mnie. Jest tylko lęk. Taki ogromny, tylko on.
Każdy w końcu przez to przechodzi. Wyluzuj, wszystko idzie świetnie. Pozwól sobie się bać.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.