Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Witam
Chciał bym się was poradzić , chce żebyś Cie mi napisali bo nasila dzialanie fety.
(...)
Jakie moze leki bez recepty cokolwiek wszelka pomoc mile widziana.
Pozdrawiam

[Zmieniłem temat i wygląd posta na bardziej sensowny i czytelny. MichaS - przypominam ze xtc to nie jest stymulant. EditTyp]
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2006 przez TenTyp, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MichaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Ja wiem o jednym takim środku, a zwie się on piracetam. Jest dostępny na receptę pod nazwami handlowymi Lucetam, Nootropil, Memotropil.

Receptę wyłudzisz z palcem w dupie u każdego lekarza :)

A od strony praktycznej to wyglądało mniej więcej tak: wstałem rano, zjadłem 1200mg piracetamu, wciągnąłem setkę spida i... trzymało mnie do wieczora :) Wieczorem przepiłem fetę browarami hehe :)

Tylko kÓrwa ostrożnie z dawkowaniem! Bo można sobie zrobić krzywdę. Zacznij tak jak ja: 1200mg + setka spida albo i mniej jak macie dobry towar i/lub nie masz tolerancji.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: MichaS »
Nom o piracetam też wiedziałem z tylko z tą receptą najgorzej. A na co to wógle jest i jaką można śmiemke dla lekarza walnąć ,zeby to przepisał. Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik MichaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
MichaS pisze:
Nom o piracetam też wiedziałem z tylko z tą receptą najgorzej. A na co to wógle jest i jaką można śmiemke dla lekarza walnąć ,zeby to przepisał. Pozdrawiam
Idziesz do lekarza i mówisz, że kolega bierze Memotropil 1200mg i mu pomaga na koncentracje i ty też chcesz receptę na to.

Bez problemu dostaniesz... Ja dostałem na pierwszej wizycie :) (no i dodatkowo Zolpic 10mg :D)
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tomahawk »
z domowych to w sumie kawa (ale bez przesady, może powodować efekt "myślowej sraczki"), a i tussipect się pewnie nada
Alkohol, papierosy i samochody (każde z osobna) zabijają co roku więcej osób niż wszystkie narkotyki razem wzięte.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KRETONE »
hhmm lucetam ze zdobyciem bez problemu:] ale baclofen to kojarze ze jadla moja śp. Babcia. Miał pomagać w stwardnieniu rozsianym. Ciekawe jak mozna zdobyc recepte:]
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Zrobić sobie przerwe co by tolerancja spadła, albo zacząć sie rozglądać za lepszym materiałem :D A kawki i tussi to mozna o kant dupy rozbic. Po pierwsze kawa to prawie ze placebo (własciwosci pobudzające 1 filizanki są znikome, a cisnienie wzrasta tylko o 5). Jak ktos chce tussi dozucic do blessu to zycze powodzenia na następny dzien. Zjazd zapewne straszny.

baclofen i piracetam - nie sprawdzałem. Wiemze znajomy dopierdala baclofen i chyba faktycznie cos daje, na ile nie wiem, nie wierze w takich sprawach osobom trzeciem, musze sam sprawdzic.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 884 / 31 / 0
TenTyp pisze:
Po pierwsze kawa to prawie ze placebo (własciwosci pobudzające 1 filizanki są znikome, a cisnienie wzrasta tylko o 5).
Tak to jest jak ćpasz fetę ;)
Dla mnie kawa to wybawca. Jedna filiżanka i nie ma takiej masakry o 8 rano w szkole...
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Nie, ja po prostu nie toleruje półproduktów ;)
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Andy »
wbrew pozorom dobrze się najeść, jedzenie zawsze podbija :-D
Uwaga! Użytkownik Andy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?