Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
frs pisze:Czy próbował ktoś 4-HO-MET aplikować iv lub im ?? Jestem ciekawy dawek i reakcji.
Edit:
Pytanie rozszerzam o wszystkie Tryptaminy.
[13.12.2010 - zmieniono nazwę wątku - BrightestStar]
hecrop pisze:Ja nie wierze że mogłeś taką ilość odważyć się puknąć w kanau 50mg, jeśli to prawda to na pewno odwiedziłeś piekło ,przeżyłeś potworny bodyload i późniejsze osłabienie a wręcz wypranie. Ja przy dawce 16mg chwile po wyjęciu igły mam wrażenie że to moje ostatnie chwile ;) Tylko pozazdrościć odwagi i teleportu którego mało kto doświadczył.
Jednak później już po peaku mialem do siebie spore pretensje o to jak potraktowałem tak pięknego psychodelika:/ No i nastepna jazda z grzybami też dostarczyła mi sporo wyrzutów sumienia
hecrop pisze:Ja nie wierze że mogłeś taką ilość odważyć się puknąć w kanau 50mg, jeśli to prawda to na pewno odwiedziłeś piekło ,przeżyłeś potworny bodyload i późniejsze osłabienie a wręcz wypranie. Ja przy dawce 16mg chwile po wyjęciu igły mam wrażenie że to moje ostatnie chwile ;) Tylko pozazdrościć odwagi i teleportu którego mało kto doświadczył.
Przy i.v. ciężko podawać powoli, bo po kilku sekundach już wizualizacje zalewają pole widzenia. Lepiej poprosić kogoś, żeby zrobił zastrzyk. Chyba że mówimy o ilościach typu 15mg.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.