Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 2 / 0
noithai pisze:
Ja znam kilku konfidentow, nawet razem cpamy, ale wiedza, ze jak by mnie akurat sypneli, to ida spac w drewniane skrzynki, kilka metrow pod ziemia
Wow, jakiś srogi gangster na forum, przerażenie odjęło mi mowę i boję się dalej pisać :(
  • 3955 / 147 / 0
Procent pisze:
Od takiego ścierwa, to jak najdalej. Nigdy nie wiadomo, kto może być następny, bo pała, to pała. Czasem można jeszcze za darmo w cymbał dostać, jak się buja z kimś takim.
proste.
  • 3 / / 0
noithai pisze:
Ja znam kilku konfidentow, nawet razem cpamy, ale wiedza, ze jak by mnie akurat sypneli, to ida spac w drewniane skrzynki, kilka metrow pod ziemia, wiec tego nikt nie robi. Jeden jest najlepszy, bo sam diluje i sypie innych dilerow lub tych, ktorzy mu przeszkadzaja w jakikolwiek sposob i najlepsze ze wszystkich oskarza o donoszenie. Bo wspolpraca z organami represji to najwieksza chujowizna, jaka jest mozliwa!
Nie rozumiem ćpania z konfidentami. Może jestem dziwny, ale takie postawy budzą we mnie jedynie obrzydzenie. Nie utrzymuję takich znajomości.
Konfidenctwo (konfidentowanie? - jakkolwiek się to piszę) to według mnie jedno z większym kurestw tego świata. W życiu potrzeb odrobiny nhonoru.
  • 1049 / 10 / 0
^Nie musisz kumac, stare srodowisko i nic wiecej, co zrobic ze taki typ.
  • 3854 / 313 / 0
Wiadomo, że sprawa wygląda trochę inaczej, jeżeli zna się kogoś lat naście, albo i więcej. Jednak, jak już wpłynął na ten zgniły akwen, to Ciebie może kiedyś wziąć na tą tratwę. Nie chodzi tu o werbowanie (ja pierdole, konfident werbujący konfidenta ;] ), a o to, że i Ciebie sprzeda. Tym bardziej, jeżeli koleś lubi ciemne interesy, albo robi burdy po alkoholu.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
Ja znam kilku konfidentow, nawet razem cpamy, ale wiedza, ze jak by mnie akurat sypneli, to ida spac w drewniane skrzynki, kilka metrow pod ziemia, wiec tego nikt nie robi.
W takich przypadkach w celu ochrony osoby współpracującej z policją jej dane są utajniane. Mógłbyś nawet nie wiedzieć kto na Ciebie doniósł.
  • 1072 / 123 / 3
O większości konfidentów nie wiemy dopóki ktoś ich nie przyłapie ich na gorącym. Policja stosuje zasadę jest współpraca nie ma białek %-D
  • 825 / 14 / 0
  • 418 / 1 / 0
znałem kiedyś typa, lubił częstować buchami także znajomych w branży miał sporo, złapali go z trójką/czwórką. Podjebał połowę moich jarających znajomych, dilerów; ogólnie kilku niebezpiecznych ludzi w tym jednego typa który miał wjazd na chatę. Znaleziono koło trzydziestki palenia i coś tam włada, typek poszedł siedzieć. Za bycie jebanym konfidentem typkowi dali chyba tylko zawiasy(albo siedział bardzo krótko, tego akurat nie wiem). Starzy znajomi dorwali go i poważnie rozjebali mu łep, typek jeździ na wózku.

bycie kurwą nie jest opłacalne :old:
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 3854 / 313 / 0
Nie rozumiem ludzi, których łapią z malutką ilością (tak jak wyżej wspomniane 3-4 g), a Ci od razu się pucują skąd, jak, po co , i dlaczego, nierzadko wpierdalając jeszcze Bogu ducha winnych ludzi. Jaranie - fajna sprawa, ale trzeba sobie zdawać sprawę z konsekwencji uprawiania takiej formy rozrywki, nielegalnej rozrywki.
A co społecznej sprawiedliwości opisanej przez szymonkusa, to koledzy trochę przesadzili. Faktem jest, że donosicielstwo jest czynem godnym pogardy, ale trwałe uszkodzenie zdrowia też chluby nie przynosi, tym bardziej, że - jak mniemam - chodzi o młodego człowieka. Moim zdaniem wystarczył by lekki (no może nie aż taki lekki), 'kontrolny' wpierdol, oraz co oczywiste - ostracyzm na pełnej kurwie. Oczywiście, jest to moja chłodna ocena, ale jak widać, w realnym świecie emocje wzięły górę.

'każdy jest w życiu tchórzem, ciężko skumać,
gorzej, że kurwa, tchórz, to często konfitura'

'to te bloki we mnie, te ich rzędy pięter,
możesz wejść i spać, lub ssać, póki nie klękniesz,
to jak zeznać na psach, myślisz: ujdę w tłumie,
to jak sprzedać swój rap, ten sam chuj Ci w dupę'
:finger:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.