Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
No longer anymore a Narcotic dream...
Morfineusz pisze:g3no, sprawdź mejla ;)
g3no pisze:Może ktoś chętny na wspólną wyprawę psychodeliczną? Stolica.
Scalam. -dsn
Morfineusz g3no ja tez jako warszawiak z checia sie z wami wybiore:)jestemn wolny 7/24h:).Czekam na odzew na emailu:).Ps tam tez sie odezwalem:)
Złaziłem się trochę, wytrwale szukałem, ale łysiczka nie wpadła jeszcze w me ręce (a wydaje mi się, że okolica dobra).
Przeca masz parę postów nad sobą chłopaków ze stolicy. -dsn
Pozdro moje gg 11007497
mhjal pisze:Gdyby ktoś z Małopolski (na południe od Krakowa, ale nie takie dalekie południe) chciał podzielić się jakimś miejscem, udzielić wskazówek.
– Jest wódka. ~Andrzej Sapkowski
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.