a o tej sodzie dawno w jakiejś książce wyczytałem, jak znajdę to napiszę.
Teraz np. popijam yerbe z dziurawcem i korzeniem tataraku, oczywiście na opakowaniu jest aby dać tylko jedną łyżeczkę, to ja sobie czaj zrobiłem z tego
Pamiętaj, książki to do potęgi klucz :finger:
Wiem że kodeine a jak z resztą dragów?
Jesli chodzi o pharmahuasce to wypada kiepsko w porownaniu do roslinnej wersji aczkolwiek ponoc dobrze sprawuje sie przy waporyzowanym DMT.
Dzisiaj zaczolem kuracje moklobemidem z tym, ze lekarz kazal wrzucac 75mg dwa razy na dobe przez pierwsze cztery dni. Ja wrzucilem odrazu 150 i po paru godzinach jak zapalilem mocniejszego niz zwykle papierosa to na prawde dziwnie sie poczulem.
Warto tez dodac, ze pale od 8 lat i wiem jakie to uczucie spalic za duzo tytoniu. To co teraz czuje nijak sie z tym nie pokrywa.
Wczesniej od rana palilem duzo slabsze papierosy takie jak normalnie pale i bylo bez zmian. Warto dodac, ze dziwnie sie poczulem i czuje caly czas a jest to 5ta godzina od polkniecia 150mg na pusty zoladek wiec teoretycznie za 3h powinienem wrzucic kolejne 150. Wiec raczej sie dopiero nie zaladowalo tamta dawka. Chyba sobie odpuszcze i faktycznie bede po 75 bral na poczatek.
Orientuje sie moze ktos na ile przed cpaniem serotoninergikow z grupy betaketonow, nalezalpby odstawic moklobemid? Czy tydzien wystarczy? Wyczytalem gdzies o 3tyg przerwy przed operacja pod znieczuleniem, ale ile w tym prawdy?
Po drugie, jeśli miałbym podbijać 5htp, to wolałbym wziąść np podwójną porcję moklo i mieć podobny stan, bez dodatkowych skutków ubocznych, które występują przy połączeniu tych dwóch substancji.
Zrobilm przerwe dniowa przed 3mmc a i tak byly momenty ze nie moglem przez pare sekund zlapac oddechu lub lapaly mnie takie doslownie sekundowe pseudoataki drgawek (wiele razy wczesniej bralem 3mmc bez moklo i nigdy nic takiego nie mialo miejsca) poza tym temp ciala byla nietypowo podniesiona do 37.2 niby nic, ale to tez wczesniej nie wystepowalo (Przy tym osoba, ktora mi towarzyszyla nie brala moklo i temp miala w normie 36.6 oraz nie doswiadczyla pozostalych negatywnych efektow, ktore ja mialem).
Tak bylo po normalnych dawkach rzedu p.o. 250mg / i.v. 100mg. Mniejsze dawki nie dzialaly (tzn mam na mysli do 200mg p.o. nie dawalo zadnych pozytywnych efektow.
Teraz biore 600mg moklo dziennie w dwoch dawkach od 2 miesiecy i balbym sie wrzucac pod to 3mmc.
Oczywiscie istnieje prawdopodobienstwo ze tylko sobie nawkrecalem lub tamten sort byl zanieczyszczony jakims gownem, ktore powodowalo te objawy, ale z przezornosci nigdy bym nie zaryzykowal, poza tym mam miec robiona operacje i tego tez tyczy owe pytanie.
Ktokolwiek zna sie, ktokolwiek wie.
Czy przed zabiegiem pod znieczuleniem miejscowym konieczne jest odstawienie moklobemidu?
Czy tydzien przerwy od moklobemidu wystarczy by wziac bezpiecznie 3mmc?
Wiadomo moglbym spytac sie lekarza ale nie widzi mi sie czekac caly dzien w kolejce do chirurga by dowiedziec sie, ze mam przyjsc za tydzien.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.