Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 72 / 2 / 0
Poznań.. Wystarczy że znasz wiejskie tereny w pobliżu, a resztą zajmę się ja :-p
brak podpisu
  • 38 / / 0
Białystok ktoś ? tylko że nie mam pojęcia gdzie szukac :P
  • 2 / / 0
elo szukam kompana z Bydgoszczy który jest chętny na poszukiwania łysic jak cos PV ;D
  • 202 / / 0
Śląsk wspólne zbieranie :)
Rafbur90@gmail.com
Może być gdzieś dalej mi to obojętne
Wypad na dłuższy czas też spoko dysponuję przenośną chatą na 4 osoby;)

Patrz, gdzie piszesz. -dsn
  • 13 / / 0
Czy wie ktoś może gdzie w Poznaniu bądź w okolicach można wybrać sie na zbiory ;p
Żyjcie jak najmocniej.
  • 135 / / 0
Freshu i szlor mam za sobą 2 sezony dopiero ale za rok możemy sie wybrac bo jestem z okolic ;-)
ORMO nie śpi ORMO czuwa ORMO życie twe zatruwa
  • 8 / / 0
Hej :) szukam towarzysza z Bielska-Białej lub okolic ( szczyrk, Cieszyn Żywiec) który wie gdzie i co zbierać :)
  • 5299 / 106 / 0
Rahciah pisze:
Daleko po za jego granice ;d. ominie mnie cały październikowy wysyp. Możemy się ustawić na przyszły rok na grzybienie albo w zimę na jakiegoś tripa jeśli tu będę i jeśli zapasy wciąż się będą trzymać :-D
Jak pewnie się domyślasz, jestem przeciw a nawet za :gun: Jestem w delegacji na razie i nie znam swojego gg, jak wrócę za 8 trylionów lat to podeślę namiar, jeszcze w tym tygodniu
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 488 / 13 / 2
Okej, czekam na maila ; )
  • 1046 / 91 / 0
Może ktoś chętny na wspólną wyprawę psychodeliczną? Stolica.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.