Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Teraz zrywa z typem bysmy mogli byc razem.
No i stalem sie bardzo spontaniczy
Dawkowanie dawkowaniem (łudzisz się jak każdy nałogowiec, że panujesz nad substancją, a nie ona nad Tobą), ale w przypadku giebla dochodzi inny problem - już teraz ciężko o dobry sort, co jak pewnego dnia źródełko wyschnie? Spadniesz z tego spontanicznego samolotu do Portugalii prościutko na łeb :)
Ćpunem to możesz być jak wciągasz śledzia na klatce schodowej.
Więc jak to jest?
Z tego co wiem znasz bliżej opio, a więc wariant a tyle lepszy, że nie skutkującymi takimi atrakcjami.
GBL natomiast ma pewne cechy alkoholu, co jak widzisz w "przypałach" - jest prawdą, ale brakuje pewnych jego negatywnych cech, dlatego w moim mniemaniu i rozpoznaniu, najczęstszymi jego użytkownikami są osoby szukający alternatywy.
Myślę, że za tym środkiem przemawia też pewne podobieństwo do benzodiazepin, zatem wszelacy lękowcy sięgną poń chętniej. Poczują, że nagle się odmienili i jest to uczucie na tyle prawdziwe, że giną cienie. (Niestety, albo stety - piszę z doświadczenia)
Z kolei od benzo wypada lepiej, gdyż nie generuje aż tak przykrej zależności fizycznej - no i nie jest to lekomania, no nie? ;)
Zwróć uwagę na charakter całego działu.
Dyskusję przenoszę.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Lilia1 pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć czy picie giebla to aż taka przyjemność że warto to okupować upadkami, połamaniami, kontaktami z psami i pogotowiem oraz licznymi awanturami innego typu? Bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Piłam giebla parę razy i osobiście, subiektywnie uważam że jest średni. A na pewno nie na tyle fajny żeby z jego powodu narażać się na takie "przygody".
Więc jak to jest?
___
Ja natomiast ostatnio nie pamiętam prawie nic prócz tego, że spałam na murku mając wyjebane na swoją torbę i kurtkę zostawioną w klubie. Jak się obudziłam miałam kilka drgawek, ale za pomocą nieświadomej koleżanki doszłam do domu ;)
br0w4r pisze:Zrozum gościu raz i to porządnie, nie każdy wjebany jest ćpunem.
A żeby nie było ot, to jeśli pytanie zawarto w temacie brzmi "Czy warto ćpać gbl ?" to zdecydowanie nie warto. Ćpanie na dłuższą metę zawsze niszczy coś w życiu, dając w zamian dużo mniej. Natomiast jeśli ktoś chce ćpać i pytanie brzmi "Czy warto ćpać GBL" to moja odpowiedź brzmi: Tak, warto, jedna z najciekawszych substancji.
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Scalono. mrstothet.
Ta, jedna dobra impreze zaliczylem po gieblu. Tak jak tyler mowil: alkohol to jakies nieporozumienie. GBL bardzo fajnie mnie stymulowal do tanca, odprezal miesnie, latwiej mi sie gadalo z laskami. Bylo ok, aczkolwiek troche mi brakuje tych efektow co ludzie opisuja bo sorcie BASFu.
Do tego czuje jak rosne, serio. HGH i GBL to powazna sprawa. Ciezkie martwe + GBL = masa.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.