Czy uważasz, że stworzenie legalnej extasy jest najważniejszym zadaniem naukowców szarej strefy?
TAK
667
77%
NIE
88
10%
Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami
56
6%
Nie mam zdania
56
6%

Liczba głosów: 867

ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
Moim zdaniem juz sama 5 lub 6 rozwala 6-abpd. Po opinii uzytkownikow, a raczej wiekszosci stwierdzone zostalo ze to jest raczej szit, aczkolwiek w miksach mysle ze mogloby sie sprawdzic troszke lepiej.
  • 158 / 6 / 0
Co najlepiej na pierwszy raz z tych? 5-MAPB, 6-APDB czy 5-APB?
  • 147 / 1 / 0
Szoopen pisze:
Co najlepiej na pierwszy raz z tych? 5-mapb, 6-apdb czy 5-apb?
mix 5i 6 apb(50/70) tak myślę ...puki co bo 5-mapb bede będę badał max do tygodnia i możliwe że zmienię zdanię :old:
  • 353 / 5 / 0
5-MAPB moim zdaniem.
  • 35 / / 0
ok, przetestowalem mix 5 i 6 apb, i stwierdzam że jest genialny - znacznie przewyższa 6-APB solo, ktore bylo kiedyś moim faworytem. co prawda nie probowalem tych wszystkich 6-APDB,5-MAPB itp., ale ciezko mi sobie wyobrazic ze cos moze dac lepsze efekty niz polaczenie 6stki z 5tka (proporcje 2:1)
  • 1472 / 26 / 0
Czy dla was 5-MAPB przewyższa MDMA

MDMA próbowałem raz 150 mg

inne profile działania ,ale po 5-MAPB więcej energi,lepsza rozmowa ,większa ,empatia ,lepszy dotyk :-)
  • 9 / / 0
Witam . Ktora z tych substancji jest lepsza , tj. Bardziej zblizona do dzialania mdma. Chodzi mi o efekt euforii . Jestes caly mokry, dreszcze. Podziwiasz;D rozmawiasz . Cos na imprezke. ;)

Przeniesiono. Używaj opcji szukaj.
| 13 |
  • 228 / 25 / 0
Podbijam w 2015, co po delegalizacji najbardziej przypomina MDMA i można to dostać u forumowych vendorów?
  • 326 / 33 / 0
@blipz
Poczekaj na badania nad MDMP i MDP. Oba związki mają zachęcającą opinie - kwestia jak jakość sampli, w sumie od jakości sortu sporo będzie zależeć ;)
  • 241 / 6 / 0
Mam łatwy dostęp do MDMA w krysztale , ale nigdy nie próbowałam innych tego typu rzeczy, szczególnie tych bliżej RC. Czy któraś z tych substancji jest godna uwagi? Szczególnie chodzi mi o dłuższy czas działania.
Czy jednak najlepiej zostać przy oryginale?
Dostanie rckow i innych mdxx też mogłabym łatwo ogarnąć
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.