Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Czytalem ze wystepuje to jako FB i sol. Rozumiem ze majac to w poztaci jasnobrazowego proszku to jest sol? Moze jeszcze wiecej tego spalic? Wieczorem walne to albo sposobem Anona albo przewietrze lufke powietrzem o temperaturze ze 250'C. Mam nadzieje ze ryja se nie poparze.
Jesli jest tu ktos z poznania kto moze pokazac jak to palic prosze PW.

Scalam. -dsn

Dobra. Przepraszam za moje lamerskie pytania, noob ze mnie i tyle. Po trzykrotnym przeczytaniu tego watku wszystko zrozumialem. Postac mojego 5meo to HCL, wiec kolejne pytanie. Anon wspominal cos o soczku - czy to wogole zadziala? W moim przypadku MAOi odpada a po wciaganiu nosem innych substancji mam raczej przykre doswiadczenia.
  • 1857 / 67 / 80
Chodzi Ci o sok porzeczkowy w roli MAOi? Zadziała ale wydajniej by było jakbyś sobie skołował Moklobemid. I weź pod uwage że MAOi wzmagają niepokój i dają taki mocny/ciężki klimat. Tak mimo że standardowo klimat po 5-MeO do lekkich i przewiewnych nie należy to z MAOi staje sie surowszy i cięższy :*)
A sniffowanie tego akurat materiału nie ma IMO sensu, mieszanie z MAOi też sobie narazie odpuść, najpierw sie naucz palić mordeczko potem będziesz sie mógł wziąć za miksy i podbijania działania. Krok po kroku.

Chyba że nie masz wzdrygnięć przed iv wtedy podobno wystarczą 3miligramy %-D Ja sie nigdy nie odważyłem, mózg mi sie topi na samą myśl o tym co by było jakbym nacisnął tłoczek.
  • 18 / / 0
MAOi nie moge:

"Hallucinogens and venlafaxine can be relatively safely combined, without any significant impact on the effects of the hallucinogen being used.
Do NOT take venlafaxine with a MAOI of any sort! This is a VERY DANGEROUS combination that can lead to serotonin syndrome and death!"

Wlasnie poszedl sniff ~36mg. Nie wywalilo mnie moze w kosmos, ale w glab siebie napewno. Zajebiste narzedzie do pracy nad soba :-D
Zadnych mdlosci ani stanow lekowych. Na poczatku niezle gryzie ale pozniej jak reka odjal. Czas trwania 1h+
  • 3898 / 238 / 13
Przekształć sobie do freebase'u. Rozpuść gram w minimalnej ilości wody z rozpuszczonym około 150mg kreta (dziwne to zdanie wyszło :O ).

Następnie dolej z 20ml benzyny ekstrakcyjnej, przelej tę benzynę do kielona i wstaw do zamrażalnika - do rana urosną kryształy na ściankach i będą loty ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 451 / 13 / 0
zaraz bo się zagubiłem , forma HCL nie nadaje się do palenia/waploryzowania ? jeśli chcę to palić to muszę przekształcić do freebase ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1857 / 67 / 80
Można palić i HCla ale freebase będzie efektywniejszy.
  • 451 / 13 / 0
@anon , jak myślisz o ile efektywniejsza ? 20-30% ? czy znacznie więcej ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1443 / 75 / 0
@anon
Różnica wynika z tego, że sól ma mniejszą rozbieżność między temp. parowania i spalania? Bo zakładając, że udałoby się zwaporyzować chlorowodorek bez strat, czemu miałby działać słabiej? Na pewno HCL byłby bardziej szkodliwy dla płuc, ale nie widzę powodu, żeby różniły się mocą i chyba dla dobra nauki jutro przeprowadzę eksperyment :D.
Może alternatywą będzie inhalowanie soli rozpuszczonej w płynie? Tak jak to zrobił gościu tutaj: http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=37491. Tylko wydaje mi się, że gdyby podgrzać na przykład wodę do parowania, to po prostu na dnie zostałaby sól.
Jesteście superpewni, że 5-meo nie robi tolerki pod "standardowe" fenki i trypcie?
LSD - Piękna i Bestia
  • 1857 / 67 / 80
Tolerke wybija na krótki czas powiedzmy 2h, potem ona sie praktycznie zeruje. Co do tego o ile mocniej działało to szczerze powiedziawszy nie pamiętam, paliłem to bardzo dawno temu i sporo rzeczy mi umknęło. Oczywiście pamiętam te najmniej ważne szczegółowo. Co do tej waporyzacji soli w płynie to nie jestem pewien czy to będzie efektywne, próbowałem tak kiedyś fentanyl waporyzować i były straszne kłopoty z tym. Wyszło na to że część mi uciekała z parą wodną na bieżąco podczas podgrzewania, części nie złapałem w rurke którą wdychałem, część wogóle zaczęła sie wytrącać po bokach wody no generalnie nie polecam.
  • 3898 / 238 / 13
Z wodą to nie ma szans bo temp. wrzenia wody to 100*, a nbomów w formie soli pewnie z 200-400;

Waporyzowanie chlorowodorku - obawiam się, że zanim zawrze może zdekomponować na szereg innych organików, ale to też nie jest pewne, a najprawdopodobniej część zdekomponuje, a część jednak odparuje "cało i zdrowo"; nikt nie oszacuje procentowo raczej różnicy w waporyzacji obu tych form...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.