Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
rsyzf pisze:Witam was. Wczoraj kolega posypał nam alfa-pvp, nie wiem ile ale na pewno bardzo dużo. Nie wiedziałem jak to się dawkuje. Pierwszy wciągnął mój kumpel poczekaliśmy 5 minut i nic nie czuł prócz bólu brzucha więc ja krótko myśląc wciągnąłem wszystko żeby z myślą odczucia czegokolwiek. Nie minęło 10 minut i czułem się lepiej, pogodniej, miałem chęć do rozmowy po ok. 15-20 minutach czułem mrowienie w nogach i rękach, drętwiały mi. Serce nawalało jak głupie. Miałem cheć komuś dosłownie napierdolić, po jakimś czasie zaczęły się lęki. W domu siedząc przy kompie cały czas miałem wrażenie że ktoś idzie do mnie po schodach, lecz to był odgłos bicia serca i silnie przepływającej krwi w głowie. Przed tym bałem się że dostanę zawału serce mnie piekło jeszcze mnie boli na drugi dzień. Chcąc zniwelować działanie przypaliłem zieleni po czym zrobiło mi się słabo jakbym zgonował po wódce i nagle zwymiotowałem. Następnie bolały mnie nogi, brzuch, głowa i serce które cały czas przeraźliwie biło. Chciałem iść spać ale nie mogłem zasnąć, bałem się dopalić, myślałem że poczuje się gorzej. Później zaryzykowałem i poszedłem spać. Dzisiaj na zwale mam wrażenie jakby to mnie jeszcze trzymało, lekkie lęki plus ból serca. Co o tym myślicie? Przedawkowałem?
Ja osobiście... nie miałem z tym żadnego problemu. Rada?
Jaranie kannaba. Mnie do tego stanu podpasował idealnie 5F-AKB-48. Luzował obwody, dawał nutkę dobrego humoru. Dla mnie to złoty środek. Co lepsze, gdy spali się go odpowiednią ilość daje ulgę w postaci szybszego snu aniżeli bez niego.
Takie małe rady Dr. Robaka :D
Można PALIĆ z bonga? Czy trzeba waporyzować, bo płomień zrobi alfie kuku? A jeżeli nawet trochę się rozłoży to w jakim stopniu?
tolerancja na ketony ma wpływ na tolerke przy alfie? i jakie jest dawkowanie dla a)świeżych b)wprawionych c)miłośników tęgiej pizdy ?
Ja biorę po 50 -100 mg dożylnie w odstępach co 2-3 tygodnie i odstawiam substancję jak pojawiają się głosy i pierwsze schizy. Przeważnie po około 500 -700 mg mam dość.
Potem olanzapina, aspiryna, ibuprofen, trochę snu i znowu w żyłę
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.