- planty które znalazłem należały rzeczywiście do gości którzy zwineli mi moje rok temu , ale jak pisałem parę postów wyżej im też ktoś zajebał więc zemsta nie może mieć już miejsca
- w tym roku nie wiem kto mi zwinął więc siłą rzeczy też już nic nie zrobie
Spot głęboko na bagnach, na swego rodzaju wysepce na, którą bez dobrej znajomości terenu po prostu nie da się trafić. Na bagna jednak wypada wchodzić w odpowienim obuwiu - kupiłem sobie nową piękną parę gumofilców
[ external image ]
Wiedząc, że na miejscówkę częstokroć będę się wybierać rowerem zaniechałem transportu bucików z miejsca na miejsce i schowałem je w gęstych krzakach jakieś 400m od spota.
Wczoraj szukając butów zastałem w krzakach tylko niedopalonego fajka - gumofilce zostały zajebane
Ja właśnie wróciłem ze spota, chciałem ogarnąć tą folię, pod którą kiełkuję. I też miejscówkę mam na bagnistym terenie, trzeba przeskoczyć przez mini rzeczkę, żeby się tam dostać. Myślałem, że glany wystarczą, ale chyba zrobię tak jak Ty z tymi gumiakami.
Teraz przed wyborem spota dokładnie sprawdzam i zabezpieczam miejscówkę.
Obiecał się zrekompensować.
Mi roślinki znikneły ale to nie była robota grzybiarzy a raczej pały zebrały "dowody zbrodni". Dobrze, że mnie nie zebrały.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.