Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Za to jak już nabijesz sobie tolerancję to dawki rzędu 20-30mg to norma.
@edit: To skrobnę jeszcze jak mi rosło dawkowanie wraz ze wzrostem tolerancji:
Bez tolerancji (próg/lekko/średnio/[za]mocno): 3-5/5-8/8-10/10+
Na koniec 1g: 5/5-15/15-35/35+
Nie, może po prostu alfa to nie twoja bajka.
Ciągów nie polecam, zbyt łatwo stracić kontrolę. Jest o tym sporo postów ku przestrodze, hehehe.
kowalskii pisze:Też tak czasami miałem. Ale wystarczyło wpaść w ciąg (już drugiego dnia jest whuj lepiej) i efekt stawał się lepszy/mocniejszy bardziej satysfakcjonujący, bez kitu. Efekt trudności w oddychaniu też zanika już na drugi dzień.
alfa to taki crack tylko że tani i o brzydkim zapachu. Ciśnienie na dorzutke takie samo, czas i typ działania taki sam, efekty IMO też te same. Złapcie sobie takiego bucha skurwysyna i zróbcie hiperwentylacje ->no kurwa polski crack
Zapach i smak dymu jest nieprzyjemny ale nie jest hujowy tak jak zapach pudru od niektórych sprzedawców. Jedyne co wypada na minus to to że dalej są te same paranoje co przy wciąganiu a czas porządanego działania to ledwo pare -parenaście minut. Potem kilka dobrych godzin wkręt. Przy cracku tego nie zauważyłem chociaż spaliłem go tylko 0,5g w życiu wiec pewnie nie doszedłem do takiego etapu poprostu.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.