Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / 2 / 0
Bylem po okolo miesiecznym ciagu 24/7 ok 25 ml na dobe. Generalnie konczylem redukcja dawek ale taka naprawde mocna, jakies witaminy waleriny piwka itp no i bylo na tym zejsciu jak to w moim przypadku zawsze czyli hu*owo ale stabilnie poza szczegolem ze nie zasnelem przez 3 noce, po trzeciej sru do ogolnego po baclo i cos na sen to ta mi nic tylko skierowanie na oddzial toksykologi, mowie pojade moze cos dadza. Pierwsza wizyta w takim miejscu i to na skrecie gieblowym przyznam ze klikat niezbyt mi odpowiadal ;-) pan doktor pytal sie co bralem i ile i kiedy ostatnia dawka, ja ladnie mu sie wyspowiadalem to ten ze powinienem zostac na 2 dni bo padaczki moge dostac:shock: a pozniej jakas terapia czy cos bo przecie jakis powod musi byc ze bralem. Oznajmilem grzecznie ze jade do domu a on ze trzyma ki lozko do 16stej i dal nr tel.
Ps. Nastepnej nocy juz spalem :razz:
[align=][/align]Za ile mnie porobi?
  • 1141 / 9 / 0
Nawet nie odpiszesz nic w stylu " jeb się "? Napisałem, że masz mejla :-|
  • 1205 / 10 / 0
@huyndai: jaki to byl lekarz? rodzinny?

@browar: przepraszam, masz maila ;)
  • 33 / 2 / 0
Rodzinny dal tylko skierowanie na ta toksykologie bo jak zaczelem mowic o baklo to nie wiedziala za bardzo co to jest. A na oddziale to niewiem co to byl za lekarz, taki o pan doktor 8-)
Ps. Zamowilem sobie ostatnio po przerwie 50ml zeby zobaczyc jak tam sytuacja i lipa pelna... nie pijcie tego... Wroci jeszcze ten gebels co zaczynalem (kolo dwoch lat temu) ?
[align=][/align]Za ile mnie porobi?
  • 1205 / 10 / 0
Jak dobrze pojdzie i ten ktos nie zglupieje i nie zacznie kombinowac to lada moment wroci ( nie mowie o sobie ;))

Pozdro!
  • 1205 / 10 / 0
Ciekawi mnie porownanie od strony praktycznej odstawienia za pomoca karbamazapiny a baklofenu...

Ja tez powinienem sobie zrobic chociaz tygodniowy detoks... choc pewnie nie zrobie tego ale warto o tym pamietac :*)

Kalypso chcialem puscic Ci maila ale "wybrany uzytkownik nie istnieje :nuts: "
Ostatnio zmieniony 07 września 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 554 / 14 / 0
Drobiv, puszczaj teraz. Przypadkiem zablokowałam sobie konto. :wall:
  • 334 / 6 / 0
Ja przy pierwszym ciagu gblowym, przy schodzeniu z dawek polewalem sobie przed snem ilosci pokroju 0,5-0,7 ml - tyle, w polaczeniu z pramadolem i melatoniną wystarczylo zeby zagonizowac troche gaba i w efekcie moc zasnac. Nie powiem ze to byl dobry sen, pierwsze pol nocy jeszcze ok, ale druga czesc to raczej krecenie sie po wyże i taki polsen. Ale i tak w porownaniu do calkowicie bezsennej nocy to niebo a ziemia.

Bo o tym, ze przy odstawianiu GBL, polewanie sobie dawki nasennej [czyli konkretnej], a po przebudzeniu kolejnej i kolejnej, mija sie z celem kompletnie, to chyba nie musze mowic, Ogolnie to ja polecam jednak konwersje do nG, i chocby jakies benzo. W ten sposob schodzilem z drugiego, 2 razy dluszego ciagu, duuuuzo bardziej lajtowo. Jeszcze lepiej byloby zalatwic sobie zolpinden (chyba latwy lek do wysepienia od doców) na noc, przy schodzeniu z dawek na nG. A po calkowitej odstawce pierwsze 2-3 dni jechac na balko. Z balkofenem jest oczywiscie jest duzo wiekszy problem, ale benzo tez da tutaj rade - tylko nie przeginac.

Powiem tak, schodzac z dawek na GBL pierwsze efekty odstawienia czuc po 1,5-2h, uzywajac do tego nG ten dystans wydluza sie dwukrotnie, a z czasem jeszcze bardziej, wiec sensowność odstawiania GBL za pomoca GBL chyba nie wymaga komentarza.

Piszcie na temat z łaski swojej, bo offtop potem trzeba wywalać
F.
Ostatnio zmieniony 10 września 2013 przez Zbysiu, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 35 / / 0
Od dłuższego czasu biorę GBL w soboty i niedziele po około 10ml.Od poniedziałku do piątku 75 mg baclofenu,dorywczo Clonazepam na noc.Może być problem z takim połączeniem?
  • 97 / / 0
od czwartku przerobiłem 80ml wiem duzo w chuj ale łaczyłem ze stymulantem do 17 schodze z dawek a na noc 50 hydro+300mg kody i po 3 godzinach 1mg Zomirenu jak to dobrze miec zauroczona we mnie lekarke przepisuje mi wszystko co chce :-D jutro bede jak nowo narodzony ten mix daje mi spokojnie przespac 7 godzin plus oczywiscie 20mg propralolu vit b6
ODPOWIEDZ
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.