Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Może to też kwestia rozcieńczenia, bo zauważyłem, że coraz mocniej rozcieńczam (obecnie 1 ml GBL na 150 ml napoju około) i gibel może po prostu za wolno się ładować.
A i powiem wam, że nie rozumiem tych ciągów na mega dawkach. 6 ml naraz to nic ciekawego, takie ulotnienie w inny świat. Momentami ludzie do mnie gadali to łapałem mega zawiasy, albo odpowiadałem im w myślach zamiast słowami :P
To że w wodzie czuć by było ponad 2ml na 150ml to fakt nie za przeczalny, ale do takiego frugo czarnego to ja mogę i 3ml dać na te 150 i wchodzi jak frugo bez niczego ;-)
6ml naraz na ciągach to nawet Maska i peszel w najbardziej krytycznych momentach nie polewali...
Po czymś takim to faza koszmaru totalnego z lądowaniem w pasach by była
Picie nadmiernej ilosci wody przy jednoczesnym braku ruchu powoduje zatrzymywanie się wody w organizmie, co doprowadza do zwężania się cian naczyn krwionosnych, a w konsekwencji powstawania skrzepów. Przy paleniu fajek, z oczywistych wzgledow, to ryzyko wzrasta jeszcze bardziej.
Zaraz po odejsciu od giebla, a tym samym zaprzestaniu przyjmowania nadmiernej ilosci płynów - schudłam 7kg w przeciagu niecalego tygodnia.
Nie wiem, jak Wy, ale ja wolałabym sobie zajechać żołądek, niż ryzykować zakrzepicą. Wypijałam ok. 3,5-4l wody na dobę.
br0w4r pisze:Jakoś nie widzę różnicy w rozcieńczaniu, ale te 150ml to imo zbyt mało i obyś lejąc tam powyżej 2ml nie nabawił się czegoś.
To że w wodzie czuć by było ponad 2ml na 150ml to fakt nie za przeczalny, ale do takiego frugo czarnego to ja mogę i 3ml dać na te 150 i wchodzi jak frugo bez niczego ;-)
6ml naraz na ciągach to nawet Maska i peszel w najbardziej krytycznych momentach nie polewali...
Po czymś takim to faza koszmaru totalnego z lądowaniem w pasach by była
Potem jak jebło to takiej bomby nie miałem nigdy, ale wszystko jak ręką odjął po 3 h :D
Kalypso pisze:No ja rozcienczalam 2-3 ml w jakichs 240ml i przy mojej czestotliwosci picia miałam od tego poważne objawy zakrzepicy żył głębokich. ;)
Picie nadmiernej ilosci wody przy jednoczesnym braku ruchu powoduje zatrzymywanie się wody w organizmie, co doprowadza do zwężania się cian naczyn krwionosnych, a w konsekwencji powstawania skrzepów. Przy paleniu fajek, z oczywistych wzgledow, to ryzyko wzrasta jeszcze bardziej.
Zaraz po odejsciu od giebla, a tym samym zaprzestaniu przyjmowania nadmiernej ilosci płynów - schudłam 7kg w przeciagu niecalego tygodnia.
Nie wiem, jak Wy, ale ja wolałabym sobie zajechać żołądek, niż ryzykować zakrzepicą. Wypijałam ok. 3,5-4l wody na dobę.
Ja waliłem 3 ml ciągle na 200 ml soku i żołądek prawie rozwaliłem.
Teraz będę starał się mocniej rozcieńczać lub ew. spróbować GHB na własne potrzeby.
Chyba nie zrozumiałeś - rozcieńczałam 3ml w 240ml, ale piłam to tak często, że w ciągu doby wypijałam 3,5 do 4l takiej mieszanki. Poza tym, raczej nie przyjmowałam płynów.
edit - skumałam, chodzi o to, że na końcu napisałam:
Wypijałam ok. 3,5-4l wody na dobę.
Sorry, to był skrót myślowy, wzięty stąd, że GBL mieszałam zawsze z nią. Poprawka - miałam na myśli roztwór giebla i wody.
warn za offtop - v.
Tyler Durden pisze: Ja waliłem 3 ml ciągle na 200 ml soku i żołądek prawie rozwaliłem.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.