ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Dersu Uzala pisze:
Hahaha żadne dragi nie są w tym zadaniu pomocne, bo lekarze w mig wyczają jak będziesz na siłę świrował. Z alfą-pvp zresztą było tak, że porobiony po ćwiartce pojechałem do psychiatryka odebrać dowód, personel nic nie zauważył.
IMO, alfa-pvp najlepiej z dost ępnych tero drags ów indukuje manię. Tyle.
Ja ostatnio by łem po wypis ze sterczącym kutasem, a i tak dali, tak a propos - sprzątaczka ni terere sie nie ścieła.

natomiast, alfy ćwiarę to na pierwszy szczał; był tu taki jeden w tym temacie, samuraj: ja jego uczeń, tyleż napierdalałem-->>taki terror, że ł3ba mała, wpierw wierzganie nogami pół godziny, euforyczny sukces by m to nazwał jakbym płytę 80s nagrywał, potem zapętlenie i w końcu głosy;
bądź co bądź erzac, ale dość tru psychozie bliski.
oi
  • 1180 / 5 / 0
Nie pisz nacpany, bo cieżko zrozumiec cie.
  • 721 / 3 / 0
Możesz chodzić też i mówić cały czas, że wszystko co sie dzieje to deja-vu, znajomą po czymś takim zabrali.
Ale przecież jest tyle fajnych opcji! Możesz nawet iść i powiedzieć, że masz ochotę zajebać każdego, kto się na Ciebie patrzy %-D Albo, że czujesz potrzebę zbierania zużytych torebek po herbacie %-D Albo, że zegary chodzą w drugą stronę i tracisz czasem kontakt z rzeczywistością XD
kwestia kreatywności %-D
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 987 / 8 / 0
Mam taki problem, że kuratorka z powodu mojego ponownego brania benzo i odwalania numerów w domu, złożyła wniosek odwieszenie wyroku. Powiedziała, że będę miał prawdopodobnie wybór leczenia w MONAR'ze lub odsiadki. Z tego co wiem w ośrodku nie mogą się leczyć osoby z schorzeniami psychicznymi. Czy jeśli przed rozprawą trafię do psychiatryka z myślami samobójczymi i będę to podtrzymywał to mogę uniknąć zjebanego MONARu?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
To wcale nie musi być MONAR lub odsiadka. Możesz starać się o przyjęcie do ośrodka rehabilitacji uzależnionych, z tego co wiem przyjmują tam też osoby ze schorzeniami psychicznymi. Mnie lekarka w sanatorium proponowała taką właśnie opcję, bo mam uzależnienie mieszane. Musisz obadać placówki w swojej okolicy, najlepiej pogadaj z lekarzem.
  • 502 / 40 / 0
greenwave pisze:
Mam taki problem, że kuratorka z powodu mojego ponownego brania benzo i odwalania numerów w domu, złożyła wniosek odwieszenie wyroku. Powiedziała, że będę miał prawdopodobnie wybór leczenia w MONAR'ze lub odsiadki. Z tego co wiem w ośrodku nie mogą się leczyć osoby z schorzeniami psychicznymi. Czy jeśli przed rozprawą trafię do psychiatryka z myślami samobójczymi i będę to podtrzymywał to mogę uniknąć zjebanego MONARu?
Na Twoim miejscu poszedłbym do kuratorki udając skruszonego i bardzo żałującego swych niepoprawnych czynów, obiecał swoją poprawę i to że zaczniesz się leczyć w ośrodku uzależnień. U mnie to przeszło a byłem w identycznej sytuacji czyli odwyk albo pucha tylko za benzo wstaw alko. Pochodzisz trochę zapewne na terapię grupową, dostaniesz dyplom że ją ukończyłeś, pokażesz kuratorce i już będziesz miał trochę luzu z jej strony. Jeśli pracujesz/uczysz się to już masz plusa bo wysłanie Cię na przymusowe wakacje siłą rzeczy przerwie Twoją edukację lub pracę a tego kurator powinien chcieć uniknąć.
  • 987 / 8 / 0
No właśnie podjąłem pracę i ostatnio dzwoniła że jest raczej okej i pogadamy jak wrócę.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
nawet jak Cie jakas sila wysle do monaru (czego nie polecam, czlowiek cofa sie w rozwoju - tak to widzialem), to na miejscu tez moga stwierdzic ze do psychiatryka powinienes isc. w czasie swojego pobytu w monarze nowi "koledzy" odwiedzali psychiatre w celu zdobycia interesujacych lekow -powodzenia z tym w monarze- i niektorzy wychodzili z usmiechem, obwieszczajac "hura, mam depakine" ale bylo dwoch, ktorzy dostali opcje "a moze miesiac psychiatryk, dla uspokojenia mysli?" i skorzystali. chce przez to powiedziec, ze nie wszystko stracone, nawet jesli kuratorka doprowadzi Cie do monaru to i tak mozesz z niego "wyjsc" i leczyc sie psychiatrycznie.
  • 56 / / 0
Moja znajoma trafiła do psychiatryka, bo przez kilka tygodniu udawała, że dostaje drgawek na widok mężczyzn- głupie, ale podziałało. Lekarz zdiagnozował fobię, która utrudnia funkcjonowanie w społeczeństwie. Zatrzymali ją na jakiś czas.
  • 2878 / 21 / 0
Głupie fhuj, bo idiotka zajmuje miejsce osobom, które naprawdę potrzebują pomocy. Po co to zrobiła?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.