Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Poza tym to fchuj uzależnia ;]
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
1. Gość jest już idiotą (rzucam w sąd butelką bo kobieta mnie zostawiła, mam myśli samobójcze - no kurwa, jeśli ma <18 lat to jeszcze można zrozumieć), a GBL ogłupia dodatkowo - poczytaj posty browara czy drobiva.
2. Po gieblu puszczają hamulce, a z tego co gość pisze to prędzej mu do nasikania na policjanta po giebelku niż wyrwaniu dwóch laseczek na trójkąt.
1. Dzięki gieblowi poznałem na wakacjach nowych ludzi, zrobiłem rzeczy których na trzeźwo bym nie wymyślił (nigdy nie zapomnę jazdy autostopem będąc zgieblowany, coś niesamowitego :-D )
2. Zaoszczędziłem dużo pieniędzy (jak reszta towarzystwa wydawała cały szmal na kilka piw i męczyła ja przez resztę wieczoru ja polewałem sobie 2 x 1,6 i było zajebiście
3. Dzięki temu wiele razu uniknąłem slynnego kaca i na drugi dzień byłem gotowy do działania ;-)
4. Giebl dał mi do zrozumienia, że istnieje nieograniczona liczba możliwości, rzeczy które mogę zrobić ( nawet będąc na trzeźwo ) :cheesy:
Oczywiście nie zawsze było tak kolorowo, jak pewnie większość tutaj na forum zaliczyłem kilka "lekkich zgonów" i koledzy musieli mnie ogarniać, ale to tylko dlatego, że źle odmierzyłem :rolleyes:
Podsumowywują.
Jeśli pilnuje się dawki, nie miesza z alko itd, nie jedzie się w ciągach oraz często robi się przerwy (1-2 tygodniowe) to jest to używka idealna przy czym świetna alternatywa dla alkoholu oczywiscie imo :-)
Jakby nie GBL, to bym nigdy nie zrozumiała, co to znaczy żyć radośnie i beztrosko.
Zycie na gieblu jest lepsze od zycia na trzezwo, ale ciag 24/7 predzej czy pozniej konczy sie tragicznie, a umiar trudno zachowac. Mam zamiar nauczyc sie lac na sportowo i wiesc egzystencje na zasadzie paraboli szczęścia i depresji.
... a z tym ze konczy sie tragicznie, to narazie tego nie uswiadczylem :-p
drobiv pisze:lac na sportowo? a da sie tak??![]()
![]()
![]()
Czekam na hejta :D Ale to już może w knajpie ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.