Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
ja po 200mg robiły sie drgawki czasem :D jak jakis większy wysiłek to nawalalo jak szalone ;p jak robic przerwy zeby psychika nie siadała?? miesiąc walenia miesiąc przerwy moze byc??
  • 192 / 2 / 0
Max dawki daje okolo 140mg, najczesciej okolo 100. Zawsze dziala ok tyle ze ostatnio tak gorzej jakościowo. Wiec planuje przesiadke na neba. Bedzie dobry? Czy moze co innego?
  • 597 / 2 / 0
miesiac walenia miesiac leczenia raczej :P Wyolbrzymiam ofc. ale miesiac na ketonach to w chuj. Chyba że masz na mysli 2-3 razy w tygodniu, to spoko. No ładnie, że już nawet NASA jest zainteresowane pentedronem. Może następny łazik będzie nim rozpuszczał próbki minerałów %-D
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1817 / 109 / 0
beznadziejny pomysl,zniszczysz sobie zdrowie.jak sobie co piatek troche pokreskujesz to wystarczy.Z poczatkiem tygodnia normalne trzezwe zycie i praca.
  • 1180 / 5 / 0
NASA jak już chcesz wpadać w ciągi to lepiej już wybierz kilka dni walenia + 2 tygodnie przerwy , bo miesiąc walenia to przeginka i szybko dorobisz się "patologicznych zmian w organiźmie" heh
  • 101 / 1 / 0
Nie, żebym komuś polecał nielegalne narkotyki, ale feta sto razy mniejsze poczyni zniszczenia w Twoim organizmie przez miesiąc niż pente, sprawdzone info.
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 49 / / 0
Do tego po takich ciągach jest litewski zjazd, aż nie chce się żyć :/
Z wszystkiego, co kiedykolwiek napisano, lubię tylko to, co autor napisał własną krwią.
  • 606 / 8 / 0
Monty Burns pisze:
Nie, żebym komuś polecał nielegalne narkotyki, ale feta sto razy mniejsze poczyni zniszczenia w Twoim organizmie przez miesiąc niż pente, sprawdzone info.

skąd takie info?
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 402 / 4 / 0
Ketonowe stymulanty to największa pomyłka rynku RC
Chujowa faza i koszmarne skutki uboczne.
Kupcie sobie MPA lub 3-FA. To daje fajną produktywnastymulację
wiewi2@bk.ru
  • 95 / / 0
Takiego podniecenia i zezwierzęcenia nie czułem przy innych ogólnie dostępnych RC. Mimo, że ta substancja wywoływała straszną zwałe wracałem do niej kilkukrotnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.