Typek mi napisał na maila, że wpadł i ma się stawić na jakieś przesłuchanie, to było jakoś 6 miesięcy temu i po prostu wykasowałem maila :old:
W ostatni Piątek wparowali i sobie pogadałem z miłym Panem, on faktycznie był miły :nuts:
Powiedziałem wszystko zgodnie z prawdą co i jak, jakie ilości zamawiałem, za jaką cenę i w celach leczniczych do 3 tabletek dziennie
Po dawce zapytał się o to, czy się leczę na depresję i powiedziałem z prawdą że nie i tak faktycznie było.
Spytał się na koniec czy pomogło i powiedziałem co następnie napisał, że nie :rolleyes:
Czekam na jakieś wezwanie teraz, tylko szkoda tego biednego Nowaka co mi to wysyłał :-/
Jak to dobrze, że w tym zajebistym kraju zakup nie jest karalny
Konsultowałem się co i jak i faktycznie bez przypału będzie, a czego według was mogę się spodziewać? :listen:
warn.
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Konsultowałem się co i jak i faktycznie bez przypału będzie, a czego według was mogę się spodziewać?
Wez mi Browar wytlumacz jak Cie namierzyli skoro to poste restante bylo?
br0w4r pisze:To powiedz co miałem zrobić kowalski? Fajnie wiedzieć co i jak, a jak przychodzi co do czego to już gorzej niestety...
Cała kurwa filozofia.
Ja pierdole, mamy 15lecie zepołu "Firma" a takie spierdolone problemy wciąż funkcjonują/.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.