Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3964 / 150 / 0
enjoy69 pisze:
A jak to jest z osobami, które chcą się cieszyć pierwszym plateau (powiedzmy od 1,2 mg do 2 mg na kg) biorąc ssri w średnich dawkach (40 mg citalopramu)? Działanie dxmu nie interesuje mnie na wyższych plateau, zastanawiam się nad potencjalną szkodliwością.
jak nie jestes typem cpaka-hardkorowca co wali byle co, byle jak, byle pizda byla to odpusc. szkoda watroby, serca i mozgu. ja walilem ale ja jestem glupi i przypalowy.
zapal lolka i sie zrelaxuj. :*)
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1188 / 5 / 0
Chcę spróbować 225 mg przy 20 mg citalopramu. Przy tak małych dawkach nie powinnam się obawiać nieprzyjemnych konsekwencji, dobrze myślę?
  • 3964 / 150 / 0
niezbyt, bedzie pisk w piszach, uczucie goraca, szybkie bicie serca, drzenie rak tudziez innych czesci ciala i takie tam.
  • 1188 / 5 / 0
No to trudno, zostawię DXM no później, gdy już skończę z SSRI. :)
  • 3964 / 150 / 0
jeszcze kwestia taka, chociaz nie wiem jak w przypadku tego co bierzesz, ale niektore z antydepresantow w polaczeniu z DXM moze uszkodzic watrobe.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1709 / 11 / 0
kocHanka pisze:
duldidaj mam nadzieję,że zyjesz i się odezwiesz niebawem, też biorę 150mg wenlafaksyny i chcę wiedzieć jak było :-)
Jeszcze mnie nie zabiło, na wenlafaksynie było rewelacyjnie ale indukowała stany lękowe. Podobno na wenli to częste zjawisko. Myślę, że wenlafaksyna + coś przeciwlękowego jak np. benzo może zdać egzamin na "God Mode".
  • 6 / / 0
biorę na dzień 20mg escitalopramu+ 30mg buspironu. Poskłada mnie to z paczką DXM/ czy to niebezpieczny mix?
  • 583 / 6 / 0
@eso nie strasz ludzi konsekwencjami takiego mixu bo wpjerdalam juz pare dni DXM z alko i fluo najsilniejszym pod wzgledem hamowania cyp2d6, martwicy jak w twoim przypadku uronionej nie bede mial a mix wspanialy ale latwo o wyladowanie na dolku
@mxk na citalu przezylem swoje pierwsze razy, jakze piekne POLECAM bo chvja nie hamuja wychwyt zwrotny, nawet paroksetyna nie dzialala jak deks :cheesy:
  • 88 / 1 / 0
inso pisze:
@eso nie strasz ludzi konsekwencjami takiego mixu bo wpjerdalam juz pare dni dxm z alko i fluo najsilniejszym pod wzgledem hamowania cyp2d6, martwicy jak w twoim przypadku uronionej nie bede mial a mix wspanialy ale latwo o wyladowanie na dolku
oh for fuck sake!~
niech wierzy że szkodzi przynajmniej chłop nie będzie grzał tylu shitów na raz. czasami wiedza nieprawdziwa ale działająca na korzyść jej posiadacza (vide religia) jest jak najbardziej wskazana.
galaxies exploding are industrial accidents
  • 3964 / 150 / 0
panowie ale w czym problem? sam sobie zaszkodzilem glupia zabawa wiec pisze co by inni mieli swiadomosc, wybor i tak podejma sami.

ja zanim zaczalem sie bawic sprawdzilem troche info i wiedzialem, ze jest takie ryzyko ale jak to cpunek "oj tam, oj tam".
no i po jakims czasie zabawy DXM na ssri (wciagnelo :-D ) zaczely sie problemy z watroba i objawy marskosci, miedzy innymi plamy na ciele, rumien na dloniach typowy dla marskosci. a wczesniej o watrobke tez nie dbalem za dobrze i to mogl byc gwozdz do trumny.

p.s. z info ktore sprawdzalem przed ta zabawa wynikalo, ze najwieksze ryzyko uszkodzen watroby jest wlasnie przy parox. i fluo. ze wzgledu na ruchanie enzymu tego owego.

pozdrawiam

LONG LIVE THE LIVER
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.