Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Z racji zależności fizycznej i sporego zapasu GBL nie mogłem sobie pozwolić na umieranie, zatem lałem GBL nakrętkami
Po powrocie zrobiłem butlę na standardowej dawce (poważnie, nie pamiętam ile), ale ku mojemu zdumieniu, była bez smaku
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Wody mineralnej powinno być około 200ml. Jeśli w butelce jest więcej - odlać.
Smakuje nieciekawie, choć to mało powiedziane. Lecz wyjebuje w kosmos dużo lepiej niż rozpuszczone w czymkolwiek innym.
Prawdopodobnie cukry, konserwanty i inne chujostwo zawarte w innych niż woda napojach mają wpływ na metabolizm gammabutyrolaktonu.
W momencie gdy puszcza (około 1.5 do 2h) robimy dokładnie taką samą miksturę, która powoduje jeszcze lepsze odczucia niż wcześniejsze.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.