Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
W tym roku bedzie moja pierwa wyprawa na grzybki, ktoś z BDG chętny na wyprawę? Jestem początkujący, szukam początkującego, zaawansowanego zbieracza z rowerem :)
  • 2651 / 42 / 0
Damian1241 pisze:
Sprawdzę w Sobotę na zachodzie kraju, dam znać :)
Skąd jesteś? Lubuskie? Możemy się ustawić na grzybobranie, daj znać. GG w profilu.

Kołpaczki już zajmują pastwiska i łąki, trochę ich się pląta pod nogami.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2013 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1 / / 0
Ktoś chętny na zbiory? Okolice Lublina.

Pisz po polsku - używaj interpunkcji. Wyjątkowo akceptuję i poprawiam tak napisany post. -dsn
  • 3 / / 0
Bydgoszcz ktoś chętny na wspólne łowy ?
  • 175 / 1 / 0
Z okolic Jarosławia ktoś chętny? Martwię się, że zgodnie z prognozą długoterminową na udane zbiory można liczyć dopiero na przełomie września i października :-( oby się nie sprawdziły ;]
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
  • 33 / / 0
Do Bydgoszczy , byłbym chętny :) Mam nie tak daleko
  • 126 / 2 / 0
Mam niedaleko do Jarosławia, jak coś się zacznie pojawiać to możesz dać info i ustawimy się na wspólne zbiory. Ja oczywiście jak coś wyniucham to też dam znać, ale pierwsze poszukiwanie zacznę dopiero pod koniec września ;)

Offtop uciąłem. Sio na PW z takimi pogawędkami. -dsn
  • 175 / 1 / 0
Mam potencjalnie atrakcyjny obszar (obszar!) nie miejscówkę w okolicy Przeworska, jak ktoś chce więcej info pisać na pw.
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
  • 37 / / 0
Ktos z okolic Zywca chce na wspolne grzybobranie sie wybrac?
Dojazd preferowany: rower :)
  • 1951 / 15 / 0
GOP jak zwykle chętny.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.